Vad är aluminum altandörrar?

Aluminum altandörrar dörrar gjorda med en aluminiumram. Aluminium gör en fin ram för altandörrar av olika skäl. Aluminium altandörrar är starka, som ger en stabil ram för stormen fönster eller skärmar i din altandörren. De är också ett lågt underhåll val.

Aluminium altandörrar är lätt tillgängliga, så om du stöter på några problem med dem, ersätta eller reparera delar är en enkel process. Gör de inte rostar, vilket är särskilt händig på däck och verandor som utsätts för väder och vind.

Aluminium har nackdelar, emellertid. Även aluminium altandörrar inte kommer att rosta, de är känsliga för oxidation. Denna oxidation ser ut som en vit rest, och kan så småningom leda till gropfrätning, bildandet av små hål i dörren. Skrovlig är bildandet av små hål i dörren. För att förhindra skador från oxidation du bör hålla oxidering utraderas från dörren.

altandörrar används vanligtvis på informell entréer. Den formella ingång är ofta en solid dörr, med kanske en storm dörr också. Altandörrar öppna typiskt aktiv eller ställas på ett glidande spår. De är fulla längd glas, plast eller skärmen för utmärkt läsbarhet.

En altandörren som öppnas på ett däck eller utsikt över en vacker trädgård är ett sätt att lägga till skönhet i hemmet. När du väljer ett altandörren, överväga olika alternativ finns tillgängliga, inklusive aluminium, glasfiber och trä. Även aluminium altandörrar är populära för deras underhåll, de är ditt enda val. Altandörrar som är gjorda av trä är billiga och lättillgängliga, men är inte lika problemfritt som aluminium dörrar. Trä dörrar är mottagliga för snett när de utsätts för blöta vädret, och att bibehålla en fin titt, måste de ofta målas.

Glasfiber altandörrar är ett dyrare alternativ än både trä eller aluminium. Glasfiber altandörrar är ett attraktivt alternativ för altandörrar. De är ännu mer lättskött än aluminium, men har den varma utseende av trä. Glasfiber dörrar finns i trä spannmål, som när de målade, ger dem utseende av äkta trä.

Aluminium altandörrar hitta en fin balans mellan betalningsförmåga och attraktionskraft. Till skillnad från trä dörrar, som snabbt kan se illa ut om den inte underhålls regelbundet kan aluminiumdörrar motstå en liten försummelse. Samtidigt, aluminium dörrar är billigare än glasfiber altandörrar.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.