Vad är Zero Turn Gräsklippare?

Vill du ha ett snyggt och väl klippta varvet, men hatar tanken på att göra allt som bård och styckning manuellt? Svaret på ditt problem kan i världen av noll gräsklippare tur gräsmatta.

Zero gräsklippare tur gräsmattan är åkgräsklippare som bokstavligen kan gå till höger runt, 180 grader, inom i sin egen kroppslängd. Det kan faktiskt gå rätt runt i en komplett 360-graders cirkel, men varför skulle du vilja göra det? Ursprungligen konstruerad för industriella tillämpningar, Zero Turn gräsklippare med deras stora manövrera, tillåts landskap entreprenörer och golfbana folk underhåll att skära rakt upp mot och runt hinder utan att någonsin behöva gå av gräsklipparen och göra lite trimning.

Dessa gräsklippare fungerar ungefär som en bulldozer eller tanken på det sätt de kan vända tillbaka på sig själva. Även bulldozers och tankar använda trampar att kontrollera sina rörelser, och ett noll vända gräsklipparen använder sina bakhjulen, är principen densamma. Genom att variera storleken och riktningen av drivkraften tillämpas på varje hjul, du kontrollera förflyttning av maskinen.

Till exempel, om båda bakre drivhjulen på klipparen går framåt i samma hastighet, gräsmattan Klipparen kommer gå framåt i en rak linje. Om ett hjul går långsammare än det andra, kommer maskinen att vända i riktning mot den långsammare flyttar hjulet. Och om du vill att vända 180 grader, helt enkelt har ett hjul vända bakåt medan den andra rör sig framåt.

Typiskt noll slåttermaskiner tur gräsmatta har två bakre drivhjulen kopplas till "hydrostatisk transmission", vilket är vad omvandlar motorns kraft till hydrauliska tryck som i sin tur flyttar klipparen och kontrollerar dess riktning. Klipparen motor driver en pump som utövar påtryckningar på hydraulvätska, och den trycksatta vätskan driver hjulen. I tidiga versioner av noll gräsklippare tur gräsmatta, kontrollerade föraren hastigheten och riktningen på gräsklipparen genom att flytta ett par spakar (återigen som en bulldozer). Nyare gräsklippare nu använda en joystick, styre liknar en motorcykel, eller till och med en ratt för att få kontroll.

Zero klippare tur gräsmatta ursprungligen gjorda för industriella applikationer där tillförlitlighet och upp tid är värdefulla egenskaper. Mower tillverkare hävdar att mycket sällan har de någon tjänst som rör problem med hydrauliska pumpar och när man tänker på det, hydrauliska drivsystem är inte en ny idé så varför skulle de orsakar problem. Precis som en vanlig gräsklippare, rätt att behålla motorn och hålla klippaggregatet ren bör se till att en Zero Turn gräsklippare ger många år i tjänst.

Inte oväntat bekvämligheten med en Zero Turn gräsklippare har ett pris. Medan en typisk åkgräsklippare eller traktorer gräsmatta kostnad på området för $ 2000, Zero Turn gräsklippare kostar betydligt mer. Priserna varierar från runt $ 3500 hela vägen upp till $ 7500 och kanske mer om du går för alla tillbehör.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.