Vad är Transport Garage Doors?

Garage utgör en stor andel av ett hem utseende och har ofta en förbisedd del av ett hem design. Transport garageportar är en av de snabbast växande trenderna i dagens hem design och många byggare har valt att införliva dem i sina hem. Dessutom har många husägare valt att förbättra curbvädjan av deras hem genom att ersätta sina befintliga garageportar med transport-stil dörrar.

Innan tillkomsten av bil-, häst och vagn var ofta förvaras och lagras i byggnader som kallas transport hus. Eftersom era av häst och vagn bleknat, utvecklade människor en känsla av nostalgi och kärlek för transport hus. Transport garageportar är utformade för att efterlikna den klassiska och historiska utseendet och känslan av transport hus dörrarna till det förflutna, lägga en del av elegans och klass till ett hem design och utseende.

Det finns huvudsakligen två typer av transport garageportar. Den första, dörrar som inte bara efterlikna utseendet utan även funktion transport hus dörrar gamla. De flesta historiska vagn hus hade två-side dörrar som svängde utåt för att öppna eller hade dubbla dörrar som gled upp. Den moderna versionen av transport huset öppnas dörren på ett liknande sätt. Många som väljer att installera denna typ av dörr välja trä är äkta.

Den andra och vanligare av de två stilar av transport garageportar beskrivs ofta som transport-stil. Transport-stil dörrar efterliknar utseendet av årgång transport hus dörrar som öppnas utåt, medan öppningen i overhead stil som är vanlig i garageportar i dag. Många transport-stil dörrar är även tillverkas med dekorativa dörrhandtag, handtag, gångjärn och hårdvara på framsidan för att slutföra vagnen ser huset dörren.

Även om de är konstruerade med en vintage look, transport garageportar erbjuda den teknik som dagens villaägare har kommit att förvänta. Precis som med konventionella garageportar, de är oftast tillverkade i stål, aluminium, trä, trä komposit eller glasfiber. De kan installeras för att öppna manuellt eller med en automatisk garage dörröppnare. Transport garageportar finns i en mängd olika mönster som kan matcha arkitekturen i de flesta hem stilar och budgeten för de flesta konsumenter.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.