Vad är Stained betonggolv?

För dem som vill ett innovativt alternativ till lövträd, kakel eller matta, betsad betonggolv är en vacker och funktionell val. Stained betonggolv erbjuder en elegant yta som sparar tid och minskar allergier eftersom det är så lätt att rengöra. Till skillnad från vanlig grå betong på gångbanor, dessa golv finns i rika, varierande färger och lyser med ett vaxliknande lyster.

nyanser av grönt och brun färg intrikata yta av målat betonggolv. De utgör ett varaktigt, dekorativa och unika typ av golv för företag, uteplatser, och bostäder. Många chica inredare och familjer med praktiska problem har valt färgas betonggolv, eftersom de kombinerar de mönster av plattor med överkomliga priser och välbefinnande av betong. Daglig uppsamlingsöverföringar håller ner damm, allergener och bakterier. Area mattor kan lägga värme och mjukhet om du orolig att ditt rum kan se alltför svår eller sprida ekon.

Du kan välja bland många nyanser av jordnära nyanser när man utformar det slutliga utseendet på din syra målat golv , men resultatet av nyans inte kan garanteras. Den komplexa stadier av syra färgning konkret innebär att naturliga variationer, oplanerade texturer och ÅDRING är att vänta. Det är inte en färg eller en tillämpning av färg. Dessa organiska mönster lägga till överklagandet och elegansen på detta golvet, i stället utgör en nackdel.

Med ett målat betonggolv kan du skapa din egen personliga mosaik eller design. Detta innebär att du kan efterlikna marmor kakel, terrakotta, inlägg hårt trä eller plattor skiffer. Experimentera med en översikt över olika områden i rektangulära block till separata bostadsutrymmen. För en dramatisk känsla, mitt runda medaljonger i hallar eller landningar trappa. Scatter upprepa former över vidsträckta ett kök för att bryta upp monotonin. Efter processen av kemiska förändringar, är golvet förseglad med ett tjockt lager vax och slipas till en rik, lysande glans.

Missfärgade betonggolv är mycket flexibla i sin installation och framtida användning. Till exempel kan du fläckar gammal, sprucken betong golv eller lägga helt nya betongplattor. Denna golvbeläggning är också kompatibel med golvvärme system. Dessutom, betong fungerar som en undergolvet så det kan alltid täckas i mer traditionella material, såsom hårda eller matta, senare.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.