Vad är Personlig Tabletter?

Personlig bordstabletter är ett roligt sätt att klä upp matbordet, och kanske framför allt vädja till barnen. Som namnet antyder handlar bordstabletter tenderar att vara personlig med namnet på varje middag. Sådana mattor kan också innehålla många andra design eller dekorativa element och kan göras i olika material.

Det finns många Internet-butiker som snabbt kan göra personliga bordstabletter för barn. De kan ha bordstabletter med mycket mönster, och föräldrar eller vänner till barnen behöver bara för tryckning av barnets namn. Dessa tabletter kan göras av inplastat papper, tyger som bomull, eller de kan vara tjocka gummerat material. Personlig bordstabletter kan bli älskad funktioner mat för barn, och en attraktiv bordsunderlägg kan uppmuntra picky ätaren bo på middagsbordet för en något längre tid.

De många mönster och former ger barnen massor av val, Men tillgången på design kan variera beroende på tillverkare. Vissa mönster är inriktade mot förskolan upp och kan innehålla saker som söta djur, primär tåg eller bilar, eller så kan funktionen saker som bokstäver och siffror för att förstärka inlärning av dessa begrepp. Äldre barn kanske föredrar något mer sofistikerat tabletter och det finns saker som blommor, utskrifter djur eller utveckla foton och utskrifter.

Många föredrar bordstabletter som är ännu mer personlig. Föräldrar och barn kan göra sina egna bordstabletter ut om saker som bygg-papper, eller till och med tyg mattor. Dessa kan innefatta mycket mer än namn och ritningar. Bilder på familjen kan limmas på papper att skapa personliga bordstabletter, och dessa kan sedan lamineras för hand eller på lokal kopia affärer att göra dem halvpermanent.

Med tyg mattor, kan barnen använda speciella tyg pennor eller färger för att skapa egna konstruktioner. Detta kan vara ett billigare alternativ om man vill skapa unika mattor för stora släktträffar eller ansamlingar av gäster. Kostnaden för personliga bordstabletter beställas från Internet eller lokala stationära butiker kan vara något hög. Å andra sidan kan tyg mattor vara billigt inköpt och dekorerad som en del av en familj projekt. De skickliga i broderi eller korsstygn kan stygn namn i mattor också.

Andra typer av personlig bordstabletter, som är mer avsett för vuxna, är MONOGRAM sådana. Dessa kan göras i hög kvalitet tyger och kan ibland säljas med samordningen av tyg servetter. MONOGRAM mattor kan vara en önskad present till nygifta par eller för de fira års äktenskap.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.