Vad är MONOGRAM handdukar?

MONOGRAM handdukar handdukar som har dekorerats med ett monogram som används för att identifiera den primära användaren eller användarna av handdukar. Klassiskt är monogram produceras av broderade handduken, en tjänst som tillhandahålls i en liten avgift av många varuhus. Monogram kan också appliqued på en handduk, eller till och med vävt eller stickat in handduken i sig.

Vanligtvis MONOGRAM handdukar med initialer som kan stå för en viss person, eller för ett hushåll i allmänhet, beroende på smak av dekoratör. Människor kan välja att beställa MONOGRAM handdukar för deras hushåll, och MONOGRAM handdukar också ges som gåvor till personer om ett nytt hushåll. Nygifta, till exempel, kan uppskatta en gåva av nya handdukar till huset som de håller på att etablera tillsammans och handdukar kan också ges som en inflyttningspresent gåva.

Medan monogram är oftast initialer de inte alltid måste vara. En del människor föredrar att monogram första namnen på den som använder handdukar för en mer avslappnad känsla. Andra människor kan ha "hans" och "hennes" MONOGRAM handdukar, tillsammans med "gäst" handdukar för gäster till hushållet. Andra monogram kan bestå av familj kammar och andra heraldiska anordningar, med ingenting som tyder på vilken person i en familj använder handdukar.

Det finns flera skäl att använda MONOGRAM handdukar. I ett stort hushåll, kan utse handdukar med monogram se till att människor inte delar handdukar av en slump. Handdukar kan vara till stor vektor för sjukdomar överförs och de kan också bli ganska obehagligt om de används flera gånger under loppet av en dag utan att få en chans att fullständigt torka ut. Använda monogram kan också att gästerna ska känna sig mer hemma, genom att säkerställa att de vet vilka handdukar de bör använda.

En del människor också njuta utseende och formaliteten att MONOGRAM handdukar. Andra kan använda sina monogram att handdukar inte av misstag lämnar hushållet, då barn hugg handdukar för ett bad expedition eller stranden resa, till exempel, kan särskiljande monogram användas för att identifiera handdukar och se till att de återvänder till sina ägare .

monogram tjänster erbjuds av många varuhus och några Postorderkataloger vid tidpunkten för köpet. Det är också möjligt att göra monogram hemma, skickliga Broderare kan skapa sina egna som brudar har gjort i århundraden, och programmerbara symaskiner kan även utnyttjas för att göra monogram. Appliqued monogram är också lätt att tillämpa hemma med sömnad eller användning av järn-på lappen.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.