Vad är Ljudisolering Isolering?

Ljudisolering isolering är en av människan skapad material som är framtagna för att absorbera ljudvågor. Denna typ av isolering som brukar installeras i inspelningsstudior, konferenslokaler och konsertsalar. Syftet med ljuddämpande isolering är att förbättra utnyttjandet av ljud i första rummet genom borttagande av yttre ljud, och att eliminera förflyttning av ljudvågor utanför rummet.

Grundläggande ljuddämpande isolering kan köpas från din lokala hem reparation butik. Denna produkt kallas locket och är tillverkad av hårt komprimerade trä och återvunnet papper. Detta material kan absorbera ljudvågor och är enkel att installera.

Om väggen är en yttervägg, då du kommer att behöva riva inredningen drywall i rummet där du vill installera ljuddämpande isolering. Installera locket och sedan packa utrymmet med glasfiber isolering. Installera om Gips och sedan måla.

Om väggen är en innervägg, helt enkelt installera ljuddämpande isolering i mellan det inre drywall lager. För ett helt ljudisolerat rum, måste du isolera även taket. När du har installerat ljuddämpande isolering finns det vissa punkter som måste beaktas i underhållet av att ljudisoleringen.

Varje hål görs till att ljudisoleringen isoleringen minskar dess effektivitet. Om du gör ett hål att hänga upp en bild och ta bort bilden, ta inte bort nageln. Hammer in den i hålet och måla över den. Detta kommer att säkerställa att kontinuiteten i ljudisoleringen bibehålls.

fogtätning har en viktig roll att spela i installationen av ljuddämpande isolering. Varje hål i isoleringen vara en kanal för ljudvågorna att färdas genom. Ta bort dessa osynliga kanaler med hjälp av fogtätning på varje vägg söm, inklusive tak till vägg, vägg till dörr och vägg till golv.

Installera ljuddämpande isolering inte är en mycket svår uppgift, men rivning av befintliga gipsvägg, ominstallation av gips och avslutande väggen är alla specialiserade kunskaper. Kontakta din lokala hem renovering företaget att få en offert för detta arbete. Om rummet har ett undertak, detta arbete kan oftast helt ganska snabbt och med minsta möjliga kostnad.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.