Vad är ENDOKRIN spisfläktar och spiskåpor?

ENDOKRIN spisfläktar och spiskåpor är en av tre olika typer av spisfläktar och spiskåpor. De andra två typerna är kanaliserad, eller ventilerade, huvor utbud och konvertibla huvor sortiment. Ventilerade spisfläktar och spiskåpor kräver tillgång till utanför från området i köket där spisen finns. Konvertibla spisfläktar och spiskåpor kan användas med antingen ENDOKRIN eller drivna system.

ENDOKRIN spisfläktar och spiskåpor är vanligtvis andra val i spisfläktar och spiskåpor. Om det är möjligt att spiskåpan kan ventileras till utsidan, är en ventilerad spiskåpan de mer populära val. Ventilerade spisfläktar och spiskåpor utvisa unken kök luft direkt utanför. Om köket ligger nära ett fönster eller mot en yttervägg och sedan installera en ventilerad spiskåpan är en relativt enkel process. Spisfläkten måste ventileras utanför och kan inte tömmas i en vind eller en innervägg.

Om spisen ligger längs en innervägg, eller av någon annan anledning inte kan installera ett ventilerat spiskåpan , kommer du att välja förmodligen en ENDOKRIN spiskåpan. ENDOKRIN spisfläktar och spiskåpor fungera annorlunda än portad spisfläktar och spiskåpor. De vill inte dra kök luften utanför, de filtrerar luften och sedan släppa tillbaka den i hemmet.

ENDOKRIN spisfläkten fungerar inte utan ett rent luftfilter. Många ENDOKRIN spisfläktar och spiskåpor använda kolfilter. Dessa gör ett utmärkt val för att rengöra luften i ett kök, eftersom de absorberar lukt och andra rester som kan göra köket lukta illa. Om ENDOKRIN spiskåpan som du väljer har en exteriör aluminium filter, kommer du inte att byta filter, men den måste rengöras.

Oavsett om du har en disponibel filter eller en som du kan rena, är det viktigt att kontrollera det var tre till sex månader. Ett smutsigt filter kommer inte bara att göra spiskåpan mindre effektivt, kommer det också att göra motorn i spiskåpan arbeta hårdare, förkortar livslängden.

ENDOKRIN spisfläktar och spiskåpor inte är lika effektiva på att rengöra luft i köket som ventilerade spisfläktar och spiskåpor, men för många människor de är det enda rimliga alternativet. Om layouten för ditt kök förbjudet att tillsätta en ventilerad spiskåpan, sedan en ENDOKRIN spiskåpan kan vara ett bra val. Om du rengör eller byt filtren regelbundet, en ENDOKRIN huva är ett mycket effektivt sätt att hålla köket luktar fräscht.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.