Vad är Cape Cod Style Homes?

Cape Cod stil hem är hus som har sitt ursprung i koloniala Amerika och senare blev erkänd som en särskild kategori av bostäder som definieras av vissa arkitektoniska element. Den engelska kolonisterna konstruerade första Cape Cod stil hem inspirerad av korsvirkeshus i England. Dessa hem uppkom först i slutet av 17. Talet och modifieras för att passa den stormiga vädret i New England kuster.

Den tidiga Cape Cod stil hus var enkla en-berättelse hem, men så småningom utvecklades till en-och-en-halv historier. Med breda FJÄLLPANEL uppställnings-och träluckor som kan stängas mot en storm, hade dessa Cape Cod stil hem en central skorsten sticker ut från en brant gällt tak. Många hade takkupor, multi-spröjsade fönster och ett symmetriskt utseende med dörren mitt i fronten.

Även Cape Cod stil hem gav till slut vägen till större georgiska Colonial och Federal hem stil, följt av den viktorianska, början och mitten av 1900-talet inleddes en förnyat intresse för flera Colonial Revival stil hem, inklusive Cape Cod. I Cape Cod stil hem blev särskilt populär början på 1930-talet och byggdes i nyutvecklade förortsområden över hela USA under 1950-talet.

Nittonhundratalet Cape Cod stil hem är i första hand en och en halv berättelser och fortfarande har deras karakteristiska symmetriskt utseende. Många har andra egenskaper som kännetecknar början av koloniala Kap torskar, men skorstenarna på väckelse Cape Cod stil hem kompenseras dock generellt att ena änden av huset. Med undantag av luckor, som nu bara för dekoration, har en Cape Cod stil hem mycket lite yttre utsmyckning. Inuti arkitektoniska element som är vanliga i en Cape Cod omfatta välvda dörröppningar och trägolven. Många nittonhundratalet Cape Cod bostäder byggdes med källare i områden där byggandet tillåtit det.

Eftersom dessa små bostäder billigt att bygga, gav huset högkonjunkturen i slutet av 1940-talet och början av 1950-talet i bygg många Cape Cod stil hem i bostadsområden i hela landet-framför allt i Ohio, Michigan, Pennsylvania och Indiana. Efter bommen och under 1960-talet och 1970-talet, eftersom många familjer blev två fordon familjer, utsända garage ofta byggda på tomter där Cape torskar sitta. Även om många Cape Cod stil hem är relativt små med design, är de fortfarande en önskad stil hem på fastighetsmarknaden i dag, med färdiga källare, fristående garage, färdig halv-berättelser, och takkupor är populära funktioner.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.