Vad är Alarm System för övervakning?

En persons hem är en av de viktigaste och ägodelar han kan själv-och en av de dyraste. För att skydda denna stora investering bör vissa åtgärder vidtas. Larmsystem övervakning är ett sätt en person kan gå om att skydda sin egendom. Ett hus med larm övervakning har ett larm företag som kan kontakta lokala myndigheter i händelse av brand, inbrott, kolmonoxid. I vissa fall kvalificerar ett hem som är skyddad av ett sådant larmsystem för en rabatt på husägare försäkring.

Larmsystem övervakning har flera användningsområden. Ett av dess främsta syften är att förhindra inbrott. Om en tjuv försöker bryta sig in i en byggnad med ett larmsystem, en högljudd siren ljuder och skrämma inbrottstjuv av. Under tiden kommer larmet företaget se att larmet har utlösts. Normalt kommer en representant kallar byggnaden för att se till att det inte var ett falsklarm och se till att allt i huset är okej.

Ett hem eller egendom med ett larmsystem vanligen deras telefoner trådbundna. Detta innebär att i händelse av alarmet ljuda kommer telefonerna stängs av och endast larmet företaget kommer att kunna ringa till fastigheten. När den representativa samtal kommer åkande i fastigheten brukar ge dem en speciell kod. Denna kod är ett förutbestämt lösenord som gör att larmet företaget systemövervakning vet att allt är okej. Efter samtalet kommer telefoner återgå till det normala.

Ska de åkande ger fel kod till företrädare, kommer larmet företaget sända de lokala myndigheterna. De kommer också att sända myndigheterna automatiskt i de fall där ingen svarar eller om en panik knapp trycks in. En panik-knappen är en speciell knapp på larmet displayen som automatiskt iväg ett larm, antingen tyst eller högljudd. Även förebygga inbrott är normalt orsaken en person kommer att få ett larm på sin egendom, är det inte den enda orsaken.

Ett larmsystem företag systemövervakning kan också observera en egendom för brand eller för förekomst av kolmonoxid. Koloxid är en dödlig gas som finns i avgaserna från bilar och som en biprodukt av brinnande bränsle. Det är luktfritt och färglös, och därmed är svår att upptäcka. När det gäller kolmonoxid är brandkåren kallades ofta utan alarmet företaget ringer först. Samma förfarande brukar följas i fall av brandlarmet gick av.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.