Hur kan jag sänka mitt Electric Bill?

energiräkningar kan bli mycket höga, särskilt i stora hus med flera invånare. Det finns ett antal sätt att minska din elräkning, allt från att förhandla om en lägre skattesats för din energi från din elleverantör för att köpa energieffektiva apparater. Beroende på hur mycket tid och pengar du investerar, kan du generera en väsentligt lägre elräkning för dig själv och till och med några enkla åtgärder kan minska mängden av lagförslaget med upp till 30%. En lägre elräkning innebär också besparingar för miljön också, eftersom det visar att du använder mindre energi, som en allmän regel.

För att uppnå en lägre elräkning, börja med att ta reda på hur mycket du betalar för energi. De flesta allmännyttiga företag börjar abonnenter av vid en basränta som ibland kan vara mycket hög. Om du låg inkomst kan du vara berättigad till låga inkomster subventioner, så bör du fråga din Electric Company om hur man ansöker om dessa bidrag. Du kan också överväga att införa en tids användning meter programmet, som erbjuder olika energikällor skattesatser beroende på vilken tid på dagen makten används, med en betydande besparingar i lågtrafik som kan leda till en lägre elräkning. Slutligen, om du är funktionshindrad och du lita på livsuppehållande utrustning eller behöver en mycket kontrollerad temperatur, kan du vara berättigad till varje månad energi avdrag.

När du har fastställt att du har den bästa energi takt möjligt, du kan få en lägre elräkning genom att förändra sättet du använder energi. Börja med att stänga av lampor du inte använder, eftersom medan detta sparande är liten, kan den lägga till upp till ett mycket lägre elräkning på lång sikt. Med fluorescerande lampor kan också hjälpa till att sänka din elräkning, eftersom de förbrukar mindre energi. Prova att hänga kläder på en tvättlina i gott väder stället för att använda en torktumlare, kör diskmaskinen på natten utan den uppvärmda torr funktionen och öppnar den för att lufttorka över natten, och öppna ditt fönster för ventilation på sommaren, snarare än att använda luftkonditionering.

Några små inköp kan bidra till att skapa en lägre elräkning. Fläktar kan användas för luftcirkulation under vintern och sommaren för att bibehålla temperaturen utan att tvingas värme-och kylsystem. Stäng av rum du inte använder ofta också, snarare än att försöka hålla dem vid samma temperatur som resten av huset. Du bör också skaffa en programmerbar termostat, om du inte redan har ett, och ställer in temperaturen lägre på natten. Kommer inte bara att sänka din elräkning, det hjälper dig också sova, eftersom lägre temperaturer främja hälsosamma sömn, enligt studier från Stanford Sleep Center. Du kanske också vill överväga timers för saker som exteriör belysning och din varmvattenberedare. Genom att sätta varmvattenberedare på en timer kan du sänka din elräkning dramatiskt.

Om du vill hålla kostnaderna för el ännu lägre, överväga att investera lite energi i ditt hus själv. Många energiföretag erbjuder gratis energibesiktningar, där en anställd kommer att inspektera ditt hus och göra rekommendationer. Dessa rekommendationer omfattar vanligen installerande ny weatherstripping runt dörrar och fönster och lägga isolering. Även om du kan utlägg en ansenlig bit av kontanter eftermontering ditt hem, visas den i en lägre elräkning. I vissa fall kan ett energibolag hjälpa även dig att betala för åtgärder för energieffektivitet, och det skadar inte att fråga!

Slutligen kommer mer energieffektiva apparater sänka elräkningen. Du kanske inte vill byta alla dina apparater på en gång, men eftersom de slits ut, leta efter apparater med rekommendationer från organisationer som Energy Star. Hög effektivitet brickor och torktumlare kan spara dig en hel del pengar, vilket kylskåp och varmt varmvattenberedare som är avsedda att använda mindre energi. Som regel är gas billigare än el för uppvärmning och spisar, och du kanske vill överväga att byta till gas för dessa apparater. Du kan även få en lägre elräkning genom att installera solpaneler, tillsammans med en passiv sol vatten värmesystem.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.