Hur kan jag förbereda mig för en Mortgage?

inteckning processen kan vara en mycket stressande händelse för många människor på grund av bristande förberedelser. Oavsett om du refinansiering ditt hem eller köpa en fastighet, kommer samma information krävas. Learning vilken information du behöver och hur man förbereder för en inteckning kommer att undanröja de många frågor som berörs och kommer att bidra till att göra hela evenemanget på ett smidigt sätt.

När förberedelserna för en inteckning, är det första du bör göra granska er personligen. Begär en kopia av din kreditupplysning för att kontrollera att den inte innehåller några fel. Om den gör rapport klyftor till kreditupplysningsföretag organ för kontroll och korrigering. Eftersom en långivare för ett hypotekslån kommer att titta på din historia att betala räkningar, det är viktigt att betala dina kreditkort, lån och andra räkningar i tid. Att hålla en kopia av alla räkningar som betalas i sin helhet kommer att bidra till en långivare beräkna en exakt skuld till-tal.

Eftersom tillgångarna är en annan viktig del i att få en inteckning, du vill samla en kopia av alla nuvarande bank och uttalanden investeringar. Långivaren kommer att undersöka dessa uttalanden för stora, inlåning kassa och avgifter övertrassering. Om stora insättningar har gjorts, vara beredd att handling om depositionen kom ifrån. Detsamma gäller för kontantinsättningar. Om inte en kontant deposition visar samma summa pengar insatta varje gång, som tydligt matcher betala Män, kan det ifrågasättas. Långivarna kommer inte att acceptera påståenden med övertrassering avgifter om det inte finns dokumentation att det var ett misstag. Att hålla kontoutdrag ren och fri från tvivelaktiga märken är viktigt när man förbereder för en inteckning.

De flesta av oss inte köpa våra hem direkt, så en delbetalning kommer att krävas när man köper ett hem. Att slutföra transaktionen kommer kreditgivaren att kontrollera dina tillgångar och tillgängliga pengar. De kommer att undersöka dina besparingar historia och se till att en person som är väl förberett för eventuella kostnader, t. ex. hem underhåll. Att förbereda sig för detta bör du kunna visa att du har de nödvändiga handpenning och har möjlighet att spara pengar.

Långivare kommer också att kräva din lön Män att kontrollera aktuella och konsekventa arbete. En skriftlig eller muntlig kontrollen kommer också att slutföras. Eventuella avbrott av anställning på mer än 2 månader kommer att kräva en skriftlig förklarande brev. En förändring i yrket kan också kräva en skriftlig förklaring.

Hålla viktiga papper finns tillgängliga ska hjälpa långivaren och genomför affären går snabbt. Dokument såsom skilsmässopapperna bör vårdnaden och barnet dokument stöd och bestämningar funktionshinder finnas lätt tillgänglig. Om du är refinansiering genom att lämna den tidigare titeln och besiktning av fastigheten till långivaren kan också spara tid och pengar.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.