Hur kan jag förbereda mig att köpa ett hem?

När du förbereder för att köpa ett hem, ska du börja med att titta på din situation i stället för att hoppa rätt in att titta på tillgängliga bostäder. Det är en bra idé att skriva ner de behöver ditt nya hem måste uppfylla, liksom andra bekvämligheter du vill inkludera, om de är i din väg. Det är viktigt att skilja verkliga behoven från begär. Avkall på nödvändiga kvadratmeter att ta en jacuzzi kan tyckas vara en bra idé när du förbereder dig för att köpa ett hem, men när ditt hem känns trångt eller rörigt senare, kan det verka inte som ett så bra avvägning.

Nästa på listan som du förbereder dig för att köpa ett hem är att lära sig mer om olika typer av inteckningar. En rörlig ränta inteckning som ursprungligen utlovar en låg ränta kan låta lockande. Men eftersom räntorna stiger och din månatliga betalningar plötsligt ökar, kan du förstå att en rörlig ränta var inte det bästa alternativet för dig. Din långivare är kanske inte den bästa personen att fråga om råd, eftersom han eller hon är i verksamhet i vinstsyfte. Du kanske vill prata med en revisor eller en finansiell rådgivare, eller göra en bra mängd forskning som du förbereder dig för att köpa ett hem, innan du väljer en inteckning struktur.

Andra frågor måste du läsa igenom noggrant som du förbereder dig för att köpa ett hem är din kredit och din förmåga att säkra finansieringen. Få lånelöfte för ett bostadslån är en klok idé. Sedan, om du bestämmer dig för att lämna ett erbjudande, behöver du inte oroa dig för den frustration och skam för att ha ditt erbjudande falla igenom för att din låneansökan är minskat. Veta att du är godkända och hur mycket pengar du kan säkert kan hjälpa dig mycket när du väljer ett hem och lämna ett anbud.

Din inkomst är också en viktig faktor när du förbereder dig för att köpa ett hem. En vanlig riktlinje tyder på att din bostad kostnader bör din månatliga inteckning betalningar och husägare "försäkring, inte överstiga 25% av din ta hem betala för månaden. Detta är ett skäligt belopp för många människor, men kan variera beroende på omständigheterna. Flera fastigheter och webbplatser finansiera erbjuda diagram för att hjälpa dig att få en bra uppfattning om vad ett realistiskt månatlig betalning skulle vara för din situation. Hålla sig inom dessa riktlinjer bör hjälpa dig undvika att köpa ett hem som du verkligen inte har råd med.

Du kan vara mycket upphetsad när du förbereder dig för att köpa ett hem, speciellt om du är en första gången husägare. Försök att inte förälska sig i ett hus eller göra ett känslomässigt beslut. Att köpa ett hem ska behandlas som vilken annan viktig affärstransaktion. Det betyder inte att du inte kan njuta av upplevelsen, men det betyder att du måste gå försiktigt. Insistera på en professionell hem inspektion innan du köper ett hem är absolut nödvändigt.

Även om det kan kosta ett par hundra dollar och fördröjer processen, med en professionell hem inspektion kan spara oräkneliga timmar och tusentals dollar på lång sikt. När du förbereder dig för att köpa ett hem, hyra en ansedd inspektör och se till att han eller hon ger dig en skriftlig bedömning som omfattar stiftelsen, stöd, eventuella skador från skadedjur, termiter, läckor, samt VVS och ledningar. Taket bör också kontrolleras, liksom allt annat som visas ifrågasättas.

Ingenting kommer att lägga sordin på din upphetsning över ditt nya hem snabbare än konstaterandet du betalade topp dollar för ett hus som inte är strukturellt ljud eller av andra skäl behöver omfattande reparationer. Ett hem som visas vacker för ett otränat öga kan ha många dolda hemligheter. Kanske det bästa råd du förbereder dig för att köpa ett hem är att ta din tid så att du kan se till att du får ut det mesta för pengarna.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.