Hur kan jag bli av med husflugan?

husflugan kan vara väldigt irriterande och ohygieniska. Dessa små insekter uppskattar allt skrot av mat de kan hitta, och eftersom de inte tvätta händerna före måltid, kan de lämna ett spår av bakterier bakom dem. Lyckligtvis finns det ett antal tekniker som i hög grad kan bidra till att minska antalet husflugan i ditt hem. Du kan bli av husflugan billigt och helt naturligt, utan risk för husdjur, barn och din mat.

Om du vill bli av husflugan, starta genom att hålla huset rent. Använd apelsin, kryddnejlika, citron eller basilika olja i din rengöring, eftersom dessa oljor stöter bort flugor. Se till att hålla ytorna torkas av och torka och täcka kompost, sopor och stora fat med frukt eller bröd. Många företag gör korgar för att täcka frukt tallrik med ett finmaskigt som gör att frukten att mogna utan att flugorna komma i kontakt med den. Du bör också starkt överväga att installera insektsnät och insektsnät på ditt fönster, och sätter i skärmen dörrar så att du kan ventilera ditt hus utan att bjuda in insekter i.

Du kan också avvärja husflugan i ett sortiment av olika sätt. De tycker inte om lukten av kryddnejlika, så du kan prova att sätta ut apelsiner eller äpplen FULLSATT med kryddnejlikor. Förutom att lukta gott och ser dekorativ, kan dessa cloved frukter bli av husflugan genom att göra ditt hus oattraktiv. Vissa personer har även framgång med skärande apelsiner i halv, pressning dem och förpackning dem med salt för att fungera som flyger avskräckande. Flugor gör inte heller som basilika, du kanske överväga att plantera basilika i windowboxes eller ett plåster på basilika genom ytterdörren för att bli av husflugan.

Även med dessa åtgärder, får du fortfarande upplever husfluga invasioner, i synnerhet om det är kallt ute eller om du har mycket mat hemma. Dessa husflugan kan fastna i en mängd olika sätt, från det vardagliga till det dekorativa. Flugpapper är en populär taktik för att bli av husflugan. Denna uppsats är klibbig och täckt av en fluga lockmedel. Flugorna dras till pappret och sedan fastnar, många företag lägga flyger gift så att flugorna dör istället för att svälta till döds på flugpapper. Du kan också göra en giftfri och billiga flyga fälla med hjälp av en smal hals flaska eller en burk med en hel i locket. Bete i fällan med något sött som socker vatten eller godis. Flugorna kommer att krypa in, men de kan inte krypa ut.

Du kan också bli av med husflugan samtidigt lägga till din inredning, med köttätande växter. Många av dessa växter ser mycket intressant, och de är mycket effektiva för att ta död på flugorna i ditt hem. Om du har en stor fluga problem, att överväga att starta en liten köttätande växt trädgård som hjälper dig att hantera den.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.