Hur kan jag bli av med en dålig lukt?

obehagliga lukter runt huset kan göra hemma verkar mycket mindre vänligt. Lyckligtvis är det oftast möjligt att få bort dålig lukt genom att göra några enkla utreda och sedan utveckla den rätta strategin att hantera lukten. Här är några tips som hjälper dig att hantera obehagliga lukter i hemmet snabbt och effektivt.

Den första uppgiften i befria hemma hos en dålig lukt innebär spåra ursprunget till den obehagliga doften. I vissa fall kan ursprunget vara mycket tydliga, såsom en oren badrum eller linne som behöver tvättas. Vid andra tillfällen kan ursprunget inte är så uppenbara, som när en ekorre eller andra små djur har gått ut på vinden eller källaren.

När utgångspunkten för dålig lukt är identifierat, är det möjligt att börja hantera frågan och återställa en behaglig doft till hemmet. Ofta, borttagning av kränkande föremål från hemmet kommer att påbörja processen med att minska utsläppen och ge de störande lukt börja blekna. Om dålig lukt uppstår från sängkläder som måste tvättas, tvättning och torkning av sängkläder med en stark diskmedel och en doftande mjukmedel kommer att göra en enorm skillnad. När badrum är i behov av rengöring, använda skum rengöringsmedel och andra badrum rengöringsmedel kommer att eliminera ursprung lukt och påbörja processen att återställa en söt lukt till utrymmet.

Även efter det att handeln med ursprung dålig lukt, finns ofta behovet av att undanröja all kvardröjande resterna av lukt. Det finns flera sätt att hantera kvardröjande dofter. Om möjligt, öppna fönster och dörrar. Inget betalar ut dåliga luktar frisk luft rör sig genom hemmet. Tillsammans med uthyrning i frisk luft, försöka använda luft refreshers som är formulerade för att eliminera snarare än mask lukt. För människor som vill gå med en mer naturlig inställning, placera en liten kastrull på spisen och fyll den halvfull med vatten. Lägg kryddor som kanel, muskotnöt, eller malda kryddnejlikor till vattnet. Låt grytan sjuda på låg värme. När vattnet värms kommer kryddor släppa deras dofter och börja genomsyra luften i hemmet.

Om du av någon anledning inte kan hitta och ta bort dålig lukt från hemmet, tveka inte att ringa på experterna. Professionell rengöring tjänster kommer ofta att kunna identifiera vilken typ av lukt, isolera det till ett område för hemmet, och rengör området med hjälp av spray produkter och andra rengöringsmedel strategier. Samtidigt som anlöper proffs kostar lite pengar, priset är liten jämfört med glädjen av att ha en ny doft hem igen.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.