Hur kan jag bli av med Lawn Moles?

Den första frågan du bör ställa dig är om du verkligen vill bli av med gräsmatta mullvadar. Många människor har fel om den roll som mullvadar i trädgården, och dessa små, skygga varelser faktiskt är ganska bra för trädgården, trots att de kan ställa till gräsmattan ibland. De flesta som tror att de vill bli av med gräsmatta mullvadar vill verkligen bli av med gnagare skadedjur som gophers och sorkar, som orsakar omfattande skador på växter i trädgården och gräva fula tunnlar. Mer sannolikt, som du vill flytta gräsmattan mol att få dem att fungera för dig, i stället för mot dig.

Moles är insektsätare, så de äter insekter, larver och andra oönskade skadedjur trädgård. Lawn födelsemärken är faktiskt ganska effektiva former av naturliga insektsbekämpning i trädgården. De håller också jorden och kolsyrat, vilket gör det lättare för växterna att växa och bete sig som naturens rototillers. Tyvärr kan födelsemärken åstadkomma förödelse på gräsmattor med sina tunnlar, som orsakar gräsmattor blir ojämn, och när mol ytan, bildar högar av smuts som är ganska ful. Som ett resultat, en del vill bli av med gräsmatta mullvadar att hålla sina gräsmattor ser snyggt och att gå på gräsmattan säkra, djupa mullvad hål och tunnlar kan bjuda in en vriden vrist eller brutet ben.

One sätt att bli av med gräsmatta mullvadar är med en kommersiell mullvad myggmedel, som normalt kommer i form av en vätska som måste sprayas på gräsmattan. Du kan också göra din egen med ricinolja, ett ämne som mullvadar inte har. En annan teknik för att bli av gräsmatta mullvadar är att använda en sonic motbjudande, detta kommer också att bli av med gophers och sorkar, skicka ut ljudvågor under jord som gör din gräsmatta ogästvänliga för besökare. Du kan också ställa fällor i hålen i gräsmattan för att fånga mullvadar i aktion, ett antal företag producerar humana fångst och fällor ut som du kan använda för att flytta mullvadar.

Växter kan också användas för att styra mullvadar. Mullvadar gillar inte doften av kronan kejserliga, sibirisk blåstjärna, påskliljor, allium, ringblommor, Euphorbia och bönor hjul. Många tycker om dessa anläggningar är dekorativa inslag, du kan plantera en gräns dem runt gräsmattan för att hålla mullvadar ut och för att liva upp trädgården. Om möjligt, gör att gräsmattan mindre öppen för födelsemärken genom att minska populationen av insekter och larver, det bästa sättet att göra detta är att under vatten gräsmattan.

Du också kanske vill överväga att bli av med din gräsmatta helt ersätta den med en marktäckande du kan gå på som korsikanska mynta, mossa, och andra alternativ till gräs. Grass är notoriskt energi hungrig, och upprätthålla en gräsmatta kan vara ett enormt slöseri med resurser. Om du bor i ett område med en osäker vatten, plantera ett torka tolerant marktäckande kommer att vara miljövänlig, och det kommer att hålla mullvadarna borta, eftersom du kan hålla jorden torr, i stället för fuktigt och insekt rika som mullvadar föredrar den .


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.