Hur kan jag Reupholster Möbler?

Möbler ägare reupholster möbler av många skäl. Tyget kan bäras, betsad eller krusning på äldre möbler eller de köpt på loppmarknader. Verket får inte längre passa in med den stil eller färg en nymålade eller inredda rum. Ibland är bara en enkel förändring önskas och snarare än att spendera en massa pengar på alla nya möbler, en del människor föredrar att reupholster sina gamla möbler. Du kan lära dig att reupholster möbler genom information i böcker och /eller online. Allt du behöver, förutom nya möbeltyg och sömnad material, är några enkla verktyg såsom en häftpistol, en liten hammare för stoppning nubb och tång.

Det är en bra idé att börja reupholster möbler av reupholstering en matstol eller barstol för uppflyttning till svårare objekt som en fåtölj eller soffa. En matstol tillbaka kan reupholstered genom att göra ett tyg "kuvert" som att glida över stolsryggen. Det är oftast väldigt lätt att reupholster möbler, såsom matsal kuddar stolsitsen och bar eller fot avföring sätesdynor. Bara ta bort det gamla tyget och ersätta det med nytt tyg och sträck och häfta ihop din nya tyg över skumdyna. Du kanske vill lägga till nya skum när du reupholster möbler om det visar gult eller sliten.

Att reupholster möbler, såsom en fåtölj, ta bort nubb och tyget från stolen. Använd gamla möbeltyg som en mall för din nya möbeltyg. Var noga med att endast använda tyg vikt när du reupholster möbler eftersom det är mer hållbart än vanliga tyg och oftast mer rynkor resistenta. Byt ut fyllning eller skum som bärs ut med nya material. Slutligen ersätta nubb genom hamra tillbaka dem i.

Reupholstering en soffa är mer utmanande än reupholstering stolar, men det kan göras. Återigen använder det gamla tyget som mall när du reupholster en soffa. Du kan också använda ett papper mall. Var noga med att lägga till lämpliga sömsmåner. Soffa kuddar som kräver blixtlås kan vara svårt för dem som inte används för att hand sy. När du reupholster soffa kuddar du måste se till att använda rätt spänning och storlek så att alla kuddar ser likadana ut, gör tyget inte väskan eller rynka och det finns inga luckor mellan kuddarna när de släpps ut på soffan.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.