Hur kan jag Dekorera med lakan?

Vem som helst kan dekorera med lakan som mycket lite eller inte alls sy i vissa fall behövs. Om du inte klipper de blad du vanligtvis inte behöver för att sy dem eftersom de redan fållade. Järn-på band kan också användas i vissa fall, t. ex. för att göra gardiner av ark. Många olika projekt för hemmet kan göras med lakan inklusive dukar, gardiner, påslakan och tillbehör för barnens rum och även badrum.

Ett blad kan fällas och du kan lägga elastiska cording att göra ett samlat kjol för en piedestal badrum handfat. Du kan även dekorera med lakan i badrummet genom att göra ett duschdraperi ur en. Använd bara en billig plastfilm under den. Ett örngott med en siden sladd sys in det för ett snöre kan göra en tvättpåse för resor.

Om du köper extra blad som går med ett barn tema rum kan du göra enkla gardiner till rummet som fortfarande ser bra ut. Plus, är det oftast mycket billigare att göra egna gardiner från barnens tryckta arken stället för att köpa färdiga gardiner som säljs med ditt barns tröstare. Om du inte kan köpa extra blad när du köper tröstare, kan du använda platt blad för gardiner, om ditt barns fönstret inte är för stor, och sedan köpa en enfärgad ark på andra ställen på försäljning till användning med den tryckta påslakan på ditt barns säng.

Om du har en symaskin, kan du dekorera med lakan i alla sovrum med stygn upp tre sidor av två ark placeras ihop till ett påslakan. Du kan använda kardborreband i ena änden så att ett täcke kan infogas och åter stängt. Sedan kan du också använda samordna lakan för att göra gardiner. Ett riktigt enkelt, no-sy sätt att dekorera med lakan som gardiner, om storlekssortering är rätt, är att helt enkelt drapera två ark över ändarna på en gardinstång och sedan säkert på plats med ett draperi sladd eller annan GARDINOMTAG.

Var inte rädd för att dekorera med lakan i köket och andra delar av hemmet om du hittar rätt blad för att ge det utseende du vill ha. Lakan kan göra stora no-sy dukar och du kan använda två kompletterande färger-ett ovanpå den andra för att ge en tabell ett intressant utseende. Lakan kan också användas för att göra ljus och luftig kök gardiner.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.