Hur kan jag Baby-Proof mitt hem?

ha barn runt är en av de mest spännande rätterna man kan ha. Titta på ett barn lära sig att använda sina händer och börjar utforska miljön är fantastisk, men det kan också vara farligt. Det är oerhört viktigt att barn-bevis varje rum.

Det enklaste sättet att baby-bevis ett hem är att gå ner på händer och knän och låtsas att du inte vet vad något är. Också granska varje del av ditt hem som är tre fot (0,9 m) över golvet, som i allmänhet är höjden i ett barns räckvidd. När du sätter dig i perspektivet av ett litet barn, börjar du se alla de faror som måste undanröjas för att effektivt baby-bevis ett hem.

En av de vanligaste och farligaste attraktioner för barn är eluttaget. För att baby-bevis dessa inköp plast eluttag täcker och koppla dem till några butiker som inte används. För att barnet bevis eluttagen som används är att försöka blockera barnets tillgång med tunga möbler. Elektriska sladdar utgör också ett hot mot ett barn som får tugga på dem eller dra på dem, som orsakar vad de är knutna till att kunna sjunka på toppen av baby.

Ett annat viktigt steg för baby-bevis ditt hem är att ta bort alla värdesaker till platser som är utom räckhåll. Vaser, knacks Knick och glänsande föremål är oemotståndlig för barn och kan lätt brytas eller dras ner ovanpå barnet. Också, ta bort krukväxter från barnets räckhåll. Många krukväxter är giftiga vid förtäring.

Dukar är en stor risk för liten sökrobotar. När ett barn börjar krypa, kommer det inte dröja länge innan han eller hon börjar dra till stående på möbler och bord. Dukar kommer att glida och orsaka barnet att falla, liksom att dra någon produkt på bordet av. Likaså baby-bevis draperier och rullgardiner, så att barnet inte fastnar i tyg och sladdar.

Ofta ser till att golvet är alltid tydlig i små objekt som ett barn kan kvävas av. Detta är särskilt viktigt när det finns äldre barn runt som tenderar att ha leksaker med små delar. Dammsugning mattor och sopa golv dagligen är ett säkert sätt att behålla en baby-bevis hem. Du bör undvika shag mattor eller mattor med lång lugg som kan gömma små föremål från vuxna uppfattning.

Det är viktigt att baby-bevis kök och badrum grundligt, eftersom de innehåller ofta kemikalier som kan vara dödlig. Förvara alla rengöringsmateriel oåtkomligt i ett högskåp, eller köpa skåp lås för att hålla små fingrar ut. Kontrollera alla elektriska kablar är otillgängliga, och hålla potten ska vändas in för att förhindra skållning och bränning. I badrummet, avyttra alla mediciner, både receptbelagda och receptfria läkemedel, som gått ut eller inte behövs.

Det finns otaliga produkter tillgängliga på marknaden för att hjälpa dig baby-bevis ditt hem. Dörrhandtaget enheter som gör det omöjligt för små händer för att sätta vredet är ett bra sätt att hindra barn från att vistas i de lokaler som inte är baby-bevis. Baby grindar är också ett ovärderligt köp för skydd mot trappor och andra utanför områden gräns. Var noga med att låsa barn ur källare, garage eller andra ställen som inte kan anses vara baby-bevis.

Med en säker, baby-bevis hem en kontinuerlig process. När ditt barn växer, nya upplevelser och nya hot kommer att flöda. Ha alltid uppsikt över barn, även i de mest omsorgsfullt baby-säkras hem. Oavsett hur baby-bevis ett rum är, utan tillsyn barn har talang för att finna sig i riskfyllda situationer.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.