Hur jag Plant ett eukalyptusträd?

När man tänker plantera ett eukalyptus träd, den första faktor som måste beaktas är klimatet. Det finns många arter av eukalyptus, men de flesta inte se med blida ögon av frost eller frysning. Som regel kommer detta träd överlever inte i en region där temperaturen sjunker under 20 grader Fahrenheit (6,66 grader Celsius). Det finns dock några mycket härdiga sorter som klarar temperaturer ner till minus fem Fahrenheit (-20 grader Celsius). Således före plantering är det klokt att tala med en kvalificerad botaniker eller jordbruksfrågor tjänst.

Dessutom, eftersom eukalyptus tar i mycket mer vatten än genomsnittet träd, kommer det inte bra i en torra och öken-området. I detta fall, om du söker ett prydnadsträd med en mentol doft kan en eukalyptus odlas i en kruka och förvaras inomhus, emellertid generellt sett, det eukalyptusträd trivs bäst i ett tempererat klimat. I en sådan region trädet kommer att växa med vårdslös överge, ibland så mycket som tio fot (3,04 meter) per år.

Om du bor i ett kallare klimat är det bäst att plantera ett eukalyptus träd i mitten till slutet av våren. Detta gör det möjligt för trädet att uppnå lämplig rot tillväxt före vintern. Om du befinner dig varm och torr, är den exakta motsatsen. Plantera träd på hösten, så att den efterföljande regnperioden kommer stöd i trädets maximal tillväxt före en torr sommar sätter i. eukalyptus ska alltid planteras i dess permanenta plats som det inte kommer transplantation bra.

När arter och klimathänsyn har lösts, plantera ett eukalyptus träd är inte mycket annorlunda än plantering något annat träd. Förutsatt att du har köpt en liten, krukväxter, startmotor träd, gräva ett hål som är betydligt större än potten. Till marken i hålet tills det är mycket fint, ta bort stenar och bryta upp några stora jordklumpar av smuts. Ta försiktigt bort den unga eukalyptusträd från potten, reda ut rötterna och ställ den i hålet.

Nästa steg är att fylla hålet. Med ett eukalyptus kan du lägga lite mer jord än den som togs bort. Åter kommer dessa träd som vatten, och extra jord bidra till att föra in och inneha ytterligare fukt. Vatten trädet, och låta naturen ha sin gång. Med bra väder och lite tur alls, kommer den nyligen planterade eukalyptusträd snart börjar den snabba tillväxten för vilka arter noteras.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.