Har några blommor har mening?

När du skickar blommor eller planerar för ett speciellt tillfälle som kommer att innebära blommor kan du lägga till symboliken och åtnjutande genom att välja blommor efter deras speciella betydelser. Det finns många blommor i olika färger, former och strukturer med unika betydelser som kan påträffas under någon säsong.

När det kommer till ett bröllop, att några stora blommor med i bukett omfattar lilja , nejlikan, den murgröna ökade rött och lime. Den lilja representerar renhet utgör nejlika kärlek som är ren och djup, murgröna symboliserar trohet ökade rött betyder "jag älskar dig", och kalk symboliserar äktenskaplig lycka. The Bachelors "-knappen, som symboliserar hopp, och kaprifol, som representerar generös och hängivna tillgivenhet, är också bra alternativ för en brudbukett.

Naturligtvis finns det många tillfällen att använda blommor förutom ett bröllop. När du skickar en bukett blommor till en person att gratulera henne till ett nytt jobb eller befordran kan smörblomma vara ett bra val, eftersom det utgör rikedomar. Efter träffa någon ny och vill låta honom veta hur speciell mötet var söt ärt blommor kan vara ett utmärkt val, eftersom de representerar möte. Alternativt, om du vill påminna om att personen på den tid du har spenderat tillsammans och hur speciell den var, förgätmigej blommor, som betyder "inte glömma" är ett utmärkt val.

Om att berätta en person att du bryr dig om henne, kan ringblomma blommor vara ett stort urval, eftersom de är heliga kärlek. När låta någon veta att du känner likadant för honom som han gör mot dig, JONKVILL blommor symboliserar kärlek som returneras. Att låta någon veta att du tycker att hon är vacker eller för att tacka henne för hennes vänlighet, en bukett av Camellia blommor, som utgör en perfekt skönhet och tacksamhet är ett utmärkt val. Å andra sidan är kanske jasmin, som symboliserar nåd och elegans, ett bättre val.

Naturligtvis färgerna på vissa blommor är också meningsfullt. Olika färger för steg, i synnerhet, har speciell betydelse bakom sig. En ros som är röd är sann kärlek, samtidigt som en korall ros symboliserar önskan. Orange betyder spänning, fascination och entusiasm, och en rosa ros betyder nåd, mildhet och elegans. Att representera blygsamhet och vänskap, ett ljus persika ros bör väljas. En vit ros symboliserar oskuld, renhet, ungdomar och andlig kärlek.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.