Vilka är fördelarna med Badsalt?

Efter en lång dag, en fin lång blöt i ett varmt bad är bara biljetten. Lägga badsalt kan förhöja upplevelsen mycket. Oavsett om du har ont, trötta fötter från att ställa upp hela dagen, eller en stel rygg från arbete vid skrivbordet, kan badsalt bidra till att förbättra hur du känner och lätt bort spänningen. Inte bara badsalt kommer i en mängd olika lugnande dofter, de har även många andra fördelar inklusive vissa helande egenskaper.

Du kanske blir förvånad över att lägga till lite salt till vatten faktiskt kan bidra till att förbättra din omlopp. Badsalt också minska ömhet. De rekommenderas för personer med ryggvärk, artrit, muskelspänningar eller krampanfall, och mindre arbete och idrottsskador. De är bra för att lätta på stela, ömma, muskler och värkande fötter och ben.

Badsalt öppna porerna att rena huden, rengöring bort smuts, svett och toxiner. De stöd i läkning av torr hud, vilket gör huden mjukare och smidigare. Salter kan förbättra gemensamma irritationer som insektsbett, mindre utslag, och förhårdnader på fötter, samt mer allvarliga hudåkommor såsom fotsvamp, eksem och psoriasis. Hög kvalitet salter kan också bidra till att förbättra utseendet på ärr.

Salter gjort med eteriska oljor ger den extra fördelen av aromterapi. Pleasant, har lugnande dofter visat sig framkalla lugn och främja avslappning. Doftande badsalt kombinera dessa egenskaper med andra läkande egenskaper. Förmågan att koppla av och varva ner i slutet av dagen är också det bästa sättet att försäkra ljud, vilsam sömn på natten, och badsalt kan hjälpa till.

salter, t. ex. badsalt eller Epsom salt, är också bra för exfoliering. Försiktigt strö salt över fötter, knän eller armbågar, med en fuktig disktrasa. Peeling bör slutföras, och exfolierad områden bör sköljas grundligt, innan du tar ett bad. Färska, avslöjade nyligen hud kommer också att gynnas blötläggning i vatten som behandlats med salter.

Badsalt finns i många färger, dofter, och sorter från böter till grova. Du kan välja flera olika typer att prova separat, eller så kan du blanda ihop dem för att skapa din egen favorit dofter och texturer.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.