Vilka är de olika typerna av Rake?

en kratta är ett verktyg som används för att samla in och lossa material eller till grad eller nivå en yta. De flesta krattor finns många tandad verktyg tillämpas på sådan användning som samlar löv eller andra växtmaterial, eller lossa eller utjämning jord eller andra marktäckande. Rakes används inom jordbruket och landskapsarkitektur. Det finns två huvudsakliga typer av krattor: ett fäste för en traktor och ett handverktyg.

Hay Rake. En hö rake dras bakom traktorn, och utgör hö i enskilda windrows torka. Traktorer dra flera typer av krattor: krattor hjul, parallella krattor bar, tvilling eller dubbel krattor, och roterande krattor. Parallellt bar krattor används mindre än de var på en gång, efter att ha förlorat popularitet på grund av kostnaden och begränsad bredd. Twin roterande skrapor slå samman två windrows, men det finns också en separat kategori av utrustning som gör detta, som kallas sammanslagningar .

Hem och trädgård Rakes. Det är en mängd olika handhållna krattor, speciellt utformade för olika syften.

* Bow Rake. Denna typ av rake, med stora, tjocka, oböjlig tänder, både kan och arbete jorden. En av dess användning är att förbereda till jord för utplantering efter marken inledningsvis har brutits upp.

* Leaf Rake. Blad krattor har stora, ofta något trekantiga grupper av tänder som är ganska flexibla. De används för att samla högar av fallna löv och göra ljus gräsmatta arbete. Vissa är särskilt utformade och märkta som "Leaf /Lawn Rakes. "

* Hand raken. En hand rake är en liten version av en rake, oavsett om en båge kratta eller ett blad rake, arbetade jorden eller tydliga små områden i rabatterna.

* Thatch raken. Den här typen av raken är för gräsmatta grooming, så att användaren kan ta bort halm och mossa från en gräsmatta.

* Lake Rake. En sjö raken används för att skumma vegetation eller alger från ytan av en sjö eller pool. Vissa sjön krattor är gjorda för sekundär användning i dressing sandstrand.

* Liggande raken. Landskapet raken är ett verktyg för att sprida marktäckande material smidigt över en yta, oavsett om smuts, grus eller sand.

Specialty Rakes. Det finns också specialitet krattor konstruerats för arbete i ett visst material. En asfalterad rake används för att sprida och betygssättning asfalt. En väg och sten raken är utformad för att kratta och nivellering sten. Ett fält /aggregat raken är speciellt utformat för att användas av baseball skäl besättningar. Ett konkret raken är en slags rake utan tänder: det är en rak skarpa klinga på ett handtag, och används för att nivån konkret efter att den har packats.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.