Vilka är de olika Brick färger?

Det finns flera olika tegel färger för villaägare att välja mellan på marknaden idag, och de vanligtvis delas in i fyra huvudkategorier. De fyra kategorierna för tegel färger är rött, rosa, brunt och grått. Det breda spektrum av färger kommer från eldning process när tegel bildas. De råvaror som finns inuti leran sköt för att skapa blocken reagerar på värme och ger varje tegelsten sin unika färg.

Materialet till tegelstenar först grävts ur jorden och sedan blandas med vatten för att skapa en degig ämne. Clay är den vanligaste råvaran i tegel. När blandningen har skapats, tegel bränns till hårt. Ju längre de är uppvärmda, desto mörkare färgen blir.

standardfärg för tegel är röd, eftersom de flesta tegel normalt ta en rödaktig nyans när du är klar. Den röda nyansen mörknar vid upphettning över en längre tidsperiod. Rött tegel kan ha varmare eller mörkare toner blandas med den övergripande röda färgen.

Olika mineraler och kemikalier finns i råvarorna för tegel kan skapa andra färger än rött, dock. Rosa tegel är skapade av lera rik på järn. När leran avlossas, reaktionen från värmen med järnet ger den hårdnade lera en rosa nyans som är alltför lätt att kallas rött. Tegel med en ljus, vitaktig eller gul färg inträffar när leran har hög kalkhalt i stället för att rik på järn.

Vissa husägare kan välja att använda en kombination av tegel färger. Även utsidan av huset kan göras i rött tegel, kan ingången valv göras i en ljusare rosa eller vitt. Eftersom tekniken utvecklas, är tegel tillverkarna hittar nya sätt att skapa ännu mer sten färger för villaägare att välja mellan. Tegel är noggrant tillverkade för att garantera att de är av hög kvalitet och har en rik färg.

För att ett färdigt projekt har samma färgton övergripande, en process som kallas blandning används. Nr två tegelstenar kommer att ha exakt samma färgton till dem. Som byggare är att lägga tegel, gör han säker på att jämnt fördela mörkare och ljusare tegel hela väggen. Genom att använda denna metod, håller han mörkare tegel från alla hamnar i samma område. Om detta hänt, skulle det plats på väggen mörkare än resten av huset och ta bort från den färdiga utseende.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.