Vilka är de bästa Lawn Care Tips?

För vissa människor, finns det ingen bättre symbol för varma dagar och avkoppling än en frisk, grön gräsmatta. Antingen som ett bra ställe att lägga en picknick filt, en säker grund för sprinkler igång, eller som en gräns mellan bländande trädgård utrymmen, är en gräsmatta en elegant, tröstande och användbar trädgård funktion. Växande en frisk gräsmatta kan visa förbryllande till nybörjare, som kan frestas att dra hela röra upp och installera grus i stället. Men med några bra tips gräsmattan vård kan grönskande matta av en hemmafru drömmar bara veckor bort.

En av de viktiga tips gräsmattan vård är att reglera vattning. Gräsmattor kan dö av törst, förvisso, men de kan lida ännu mer skada genom över vattning. De flesta gräs kräver mindre än två inches (5 cm) vatten per vecka. Köpa en vatten eller regnmätaren kan bidra till att gräsmattan blir rätt mängd vatten. Regnmätare finns på många hem och butiker trädgård och plantskolor, och kan spara trädgårdsmästaren en otrolig mängd problem genom att noggrant mäta markfuktighet.

Lawn vård tips om gödsling kan variera beroende på vilken typ av gräs som används och det omgivande klimatet. Liksom de flesta andra växter, kräver gräset näring att växa, och den hälsosamma näringsämnen i gödselmedel tillåter att gräset frodas under hela växtsäsongen. De flesta experter rekommenderar gödning gräsmattan minst tre gånger per år, även om vissa gräsmatta vård tips tyder på att de bästa gräsmattor befruktas fem eller sex gånger per år.

Fastställande av gödselmedel är inte tillräckligt för att garantera en sund, växande gräsmatta. Några viktiga gräsmatta vård tips innefattar vad göra när gödselmedel är på plats. Till exempel behöver gödsla inte gräsmattan under torka eller vatten-ransonering perioder. För att kunna arbeta, gödselmedel skall genomgå flera tunga vattningarna och kommer att torka ut och hindra näring från att nå växterna om för lite fukt är närvarande. Överväg att prata med en professionell lokal trädgårdsmästare eller plantskola anställda att få mer gräsmatta vård tips om korrekt befruktning för området och vilken typ av gräs närvarande.

Gräsmattor är miljövänliga, och arbeta för att absorbera koldioxid och lägre marktemperaturen. Om gräset hemma är blomstrande, överväga att donera tid för att förbättra gräsmattor av andra människor. Vissa organisationer arbetar med lokala trädgårdsskötsel center och plantskolor för att ge gräsmattan och trädgård hand om aktiv militär personal på sjukhus och eller försvagade seniorer. Förutom att ge mindre erfarna trädgårdsodlare en chans att be om tips gräsmattan vård från experter är detta ett utmärkt sätt att hjälpa samhället och gör välgörenhetsarbete som gynnar både individer och miljön.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.