Vilka är Solar Driv Fountains?

Soldriven fontäner är fontäner drivs av solceller (solceller), antingen med hjälp av ett batteri installationen eller direkt driver ett pumpsystem. Det finns en mängd olika soldrivna fontäner tillgänglig, med fler som uppfann varje dag, och de blir snabbt en av de mest populära formerna av solenergi inom konsumentsektorn (tillsammans med utomhusbelysning).

soldrivna fontäner arbete genom att samla in solljus på små paneler, och omvandla det ljuset till elektricitet för att driva sin mekanism. Många fontäner har panelerna inbyggda direkt i dem, medan andra har kablar bifogas paneler du kan då ståndpunkt vid ett avstånd för optimal sol insamling.

huvudsak någon klassisk källa design kan hittas med en sol alternativ. Stor sten bassänger med änglablick intog scenen siffror toppen, vatten hälls över från en amfora, på flera nivåer steg fontäner, Zen-stil fontäner rock, och enkla dränkbara fontäner för dammar-alla är tillgängliga med hjälp av solenergi teknik.

Prissättning kan av Kursen intervall så drastiskt som stilar, med små enkla vertikala fontäner tillgänglig för under $ 30, och utsmyckade ristade sten fontäner kostar lätt över $ 2. 000.

Soldriven fontäner finns för både inomhus-och utomhusbruk-den enda begränsningen är god tillgång till solljus. Deras fantastiska bärbarhet och enkel installation är en del av det som har gjort soldrivna fontäner sådan en häpnadsväckande framgång. I de flesta fall det enda som krävs är att transportera fontänen till sin plats och montera den på något sätt är önskvärt. Så länge de skivor fortsätter att få solljus kommer fontänen fortsätta arbeta.

För dem som vill alla timmar fontäner, solenergi alternativ är tillgängliga med små batterier, så att de kommer att fortsätta att pumpa hela kvällen och under mycket dystra dagar. Dessa fontäner tenderar att vara dyrare och har en benägenhet att mer elektriska fel, men om du vill natt-lit plymer av vattnet stiger ur din koi damm, är detta ett utmärkt alternativ.

För folk som vill skapa sina egna soldrivna fontäner på en budget, soldriven länspumpar-göras för att säkerställa en båt förblir torrt-är otroligt prisvärd, mycket tillförlitliga och kommer att hålla en stadig mängd vatten rinner så länge solljus kvar. Genom rigg dessa pumpar genom en liten öppning kan du skapa ännu hög-skjutning plymer av vatten från bebyggda tryck.

Det är något väldigt tillfredsställande om ett solar powered fontän. Vatten, rörelse och dans i solljuset som ger det att livet-inga batterier, inga sladdar, inga krångel. Tekniken för soldrivna pumpar har gett oss alla möjlighet att få lugnande ljudet av rinnande vatten i våra liv nästan helt utan besvär.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.