Vad bör jag veta om Bed Bugs?

vägglöss är små insekter som lever av blod av människor. Korrekt identifierade Cimex lectularius , vägglöss är vinglösa varelser med en kropp som är något platt och ovalt. Vuxna vägglöss normalt en rödbrun nyans och är tillräckligt små för att verka vara något annat än en fläck i huden. Även om vissa människor tror att vägglöss är för små att se med blotta ögat, det är inte fallet.

En säng bugg tenderar att föda utanför mänsklig värd tidigt på morgonen strax innan gryningen. Det brukar tillskrivas det faktum att vägglöss inte fungerar bra i direkt ljus. Det är möjligt för fel att föda under dagen, men särskilt om det finns något direkt solljus närvarande.

Den process som används av vägglöss på festen är två gånger i naturen. Felet kommer att tränga igenom det översta lagret av huden med två ihåliga rör. Ett av rören fungerar som inmatningsrör för felet, medan den andra pumpar saliv i huden i värdlandet. Den saliv innehåller element för att förhindra att blodets koagulering under festande tid och också naturligt bedövningsmedel som minimerar risken för den mottagande märker närvaro av felet förrän efter utfodring har slutförts. För det mesta kommer vägglöss foder för ungefär fem minuter innan man tar ut från den mottagande och återgår till en dold plats på sängkläder eller sängramen.

Någon gång efter utfodring är avslutad, området runt bettet kommer att börja sticka och eventuellt också bli röd och irriterad. Vissa personer kan uppleva smärta från sängen bugg biter i så lite som några minuter efter festande session, medan andra inte får börja meddelandet klåda och irritation förrän timmar senare. I varje fall är känslan vanligtvis starka nog att orsaka obehag för den mänskliga värden.

Förekomsten av vägglöss i hemmet bör inte ses som ett tecken på huset är smutsig. Till skillnad från kackerlackor och andra infestationer, göra foder vägglöss inte på smuts eller avfall, de bara livnär sig på blod. Det är viktigt att komma ihåg att vägglöss förmodligen transporterades till hemmet efter att ha stött på någon annan plats. Vägglöss lockas av värmen från den mänskliga kroppen och koldioxid närvarande runt huden. De fel kan lätt gömma sig på kläder och senare överlåtelse till ark där de kan leva ett år eller mer.

befria hem vägglöss är något som liknar processen för att befria hem löss. Alla strö skall avlägsnas och tvättas i varmt vatten. Dammsugning av golv, mattor och behandlingar fönster kommer också att hjälpa till att minimera graden av angrepp. Madrassen, fjädrar rutan och sängramen skall sprutas med alkohol i syfte att döda vägglöss. Var noga med att torka av ramen med varmt vatten, följt av en torr trasa för att förhindra att gnida alkohol skadar trä eller metall i sängramen.

Det kan vara mycket svårt att befria ditt hem av vägglöss. Kraftig angrepp, utrotning av en professionell kommer sannolikt att krävas. Befria ditt hem av vägglöss kommer inte bara att hindra dig från att bli biten, men också bidra till att förhindra dig från att sprida dem till andra platser.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.