Vad behöver jag hänga en hängmatta?

För att hänga en hängmatta, är det viktigt att ha rätt typ av verktyg och den information om hur man gör jobbet ordentligt. Det första steget i förberedelserna för att hänga en hängmatta är att välja plats för det. Det traditionella sättet att hänga en hängmatta är att använda två robusta fästpunkter, såsom träd, väggar eller tjänster. Om inga kraftiga ankare finns, kan du plantera alltid dina egna inlägg genom att gräva ett hål på minst 20 inches (cirka 50 cm) djup och säkra tjänster med antingen betong eller kablar stål. Se till att träet inte har några sprickor eller betydande skada, eftersom detta kan resultera i hängmattan blir lös.

Om du har valt att hänga en hängmatta den gamla, traditionella sättet är det första du ska göra för att samla alla de material, inklusive krok-skruvar, borrmaskin, skruvmejsel och tång. Andra material, såsom ett svetsat kedja, ett träd rem, och starka rep, kan vara nödvändig beroende på var du har valt att placera hängmattan. När du har bestämt dig för hur högt du vill hänga en hängmatta, är nästa steg för att markera den plats där krokarna kommer att monteras i ankare. Tänk på att när du ligger på hängmatta, kommer det att hänga mycket lägre än vad det gör när den är tom. Borra hål där krokar kommer att gå, och sedan skruva i kroken skruvarna med en skruvmejsel eller tång.

Om att hitta utomhus ankarpunkter inte är möjligt, ett annat sätt att hänga en hängmatta är att köpa ett fristående stativ. Hållare finns i en mängd olika material och modeller, från rostfritt stål till virke. De flesta hängmatta står komma omonterad, men omfattar all hårdvara som krävs för att sätta dem tillsammans.

Att hänga en hängmatta inomhus, behöver du alla verktyg som nämns ovan, plus tjocka flätad nylon rep och förlängningar våren, som hjälper dig att säkra hängmatta på väggen eller i taket stråle. Hängande en hängmatta inomhus kan vara knepigt, eftersom det ofta saknas lämpliga fästpunkter. I detta fall hänga en hängmatta från taket med S-krokar, som lätt kan avlägsnas från kroken-skruvar om du vill ta hängmattan ner.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.