Vad är utdragbar skärm dörrar?

utdragbar skärm dörrarna skärm dörrar täcks av roll-up rullgardiner som öppnas antingen vertikalt eller horisontellt. De flesta persienner omfattas av ett tåliga och lätta material som skyddar skärmen när den inte används. Vissa uppfällbara skärmar är knutna till ett aluminiumrör, samt en spänning manöverorgan eller koppling system. Dessa gör skärmen för att dra ett säkert sätt utan att rulla upp för snabbt. Dessutom hastighet reducering mekanismer kan köpas separat, som skyddar fingrar vid öppning och stängning utfällbara skärmen dörrar och även undvika slående ljud.

utdragbar skärm dörrar är inte avsedda att ge säkerhet eller hinder för inträde för vare sig människor eller husdjur. Fördelar med dessa skärmen dörrar är att mörkarna skydda dörren, och de är säkra och enkla att använda. Skärmen är utom synhåll, trygga och säkra när de inte används, eftersom mörkarna rulla ihop. Höj-och sänkbara skärm dörrarna är justerbara för olika höjder, och farten och spänningen är inblandade i rullar upp mörkarna är justerbara också.

sänkbara skärmar kan användas oavsett om dörrhandtaget på höger eller vänster sida, och skärmarna kommer i en mängd olika färger och stilar. Höj-och sänkbara avskärmningar passar nästan alla typer av dörrar som standard främre eller bakre dörrar, dörrar att svänga antingen in eller ut, dubbla franska dörrar och skjutdörrar altandörrar. För att använda utdragbar skärm dörrar, använd din fot att pressa på den nedre baren handtaget. Detta kommer att öppna den nedrullningsbara uppfällbara skärmen. När dörrarna är av säsongen kan flikarna på monteringen klipp tryckas in för att ta bort skärmen.

För att installera utdragbar skärm dörrar, färre skruvar krävs än för standard skärm dörrar. Typiskt om fyra träskruvar används för att installeras i dörrkarmen. Höj-och sänkbara skärmar kan monteras i eller utanför tegel formen. Den nedre spåret på skärmen bör samma slutresultat med tröskelvärdet, vilket kan kräva en extra träbit för att stödja banan.

noggranna mätningar bör tas från tröskeln till tegel formning på upp på dörren och från sida till sida för en bredd mätning. Siffrorna ska sedan användas för att skära aluminiumdetaljer om det behövs. Höj-och sänkbara avskärmningar kommer med en gavel som skär in i skärmen kassetten. Handtag sedan monteras på dragstången, och fästen fäster vid sidan av kassetten. Slutligen kan två skruvar användas för att fästa kassetten till tegel formen.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.