Vad är rostfritt stål Silver?

Rostfritt stål silver är inte silver, men kan ha en silvrig färg och mycket glänsande. Det är faktiskt blankare än de flesta silver redskap, och den har fördelen av att vara hållbara och behålla bra ut i många år, även om missbruk av bestick kan ibland leda till vissa rost eller skrovlig. Många har riktigt silver, men behåller den regelbundet kan vara irriterande och tidskrävande, och de kan välja att ha rostfria bestick för dagligt bruk, men där endast den verkliga silver vid speciella tillfällen. Andra ser ingen mening i silver bestick, och istället köpa rostfritt stål på grund av sina långvariga egenskaper.

När människor väljer rostfritt stål silver, kan de bli förvirrade av märkningen på förpackningar, och även av den enorma priser på rostfritt stål. Vanligt förekommande numrering av förpackningar är följande: 18/10, 18 /8, 18 /0. Den första siffran avser krom andelen i rostfritt stål. Detta är oftast densamma,

18%.

Det andra talet är viktigare och hänvisar till nickelhalt. Det är faktiskt den nickel som kommer att hjälpa att avgöra vikt och hållbarhet. Högre nickelhalten, som i 18/10 beteckning är mest önskvärt, om inte folk i hemmet har nickelallergi. I huvudsak har antalet 10 innebär att bestick har minst 10% nickel.

Detta är en av anledningarna till att prisskillnaden är så vanligt. Lättare vikt rostfria bestick med lägre nickelhalt bär inte så bra och kommer inte att pågå så länge. De flesta experter på området uppmana folk att överväga att köpa 18/10 bestick om de planerar att använda den ofta, och enbart skall beakta 18 /0 om bestick är för mycket tillfällig användning.

En annan sak de flesta människor kommer att vilja tänka på vid köp bestick är det belopp som behövs. Rostfritt stål bestick säljs i många kombinationer och konfigurationer. Vanligen är det säljs i set om minst fyra kuvert.

Åtminstone får dessa uppsättningar omfatta fyra varje middag gafflar, gafflar sallad, matskedar, teskedar och smörknivar. Ibland anges också ha bonus stycken som tjänar skedar och gafflar kött, som kan tillhandahålla motsvarande servering köksredskap. De flesta människor kan behöva minst en uppsättning av åtta, och många rekommenderar att köpa en uppsättning av tolv för dem som börjar hushållning. Det är också ibland möjligt att köpa flera stycken för en uppsättning genom det företag som gör bestick, även om stilarna kan få avbrytas efter ett tag.

Många människor söker rostfria bestick i varuhus, men det finns flera andra bra ställen att hitta erbjudanden på högkvalitativa köksredskap. Ibland lager butiker som Costco ® kommer att göra högkvalitativa varumärken som är klassade 18/10. Människor som inte är kinkig om bestick utseende eller bibehålla en sats för år kan hitta avbrytas stilar vid utlopp butiker, och dessa kan ge ett betydande kvalitet också, med mycket lägre priser. Restaurang utbudet förråd kan bära både lyx och märken ekonomi av rostfritt stål bestick. Naturligtvis är Internet ett bra ställe att söka efter många typer av redskap också, och är oftast den bästa källan när vi letar efter bitar som kommer att matcha avbrytas stilar.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.