Vad är några Sprinkler tillbehör?

Det finns en mängd olika sprinkler leveranser som utgör ett sprinklersystem. Den typ av varor som behövs för en lyckad sprinklersystem beror på vilken typ av sprinklersystem används. Sprinklersystem används för en mängd olika tillämpningar, och vilken typ av sprinkler används system beror på dess syfte. Många villaägare använder en liten sprinklersystem att vattna sina gräsmattor under den torra sommaren.

kommersiell användning av sprinkler är utbredd. Inom jordbruket är sprinklersystem används för att tillhandahålla vatten för fält med vete, majs och andra grödor. I industriell miljö, är sprinklersystem används för att minska spridning av damm i ett område där mycket damm innebär en hälso-eller säkerheten.

Sprinkler leveranser varierar beroende på vilken typ av sprinklersystem som används. I allmänhet finns det flera delar av ett sprinklersystem som delas av olika utformningar av bevattningssystem.

Vattnet måste flyttas från källan vatten i det område som ska bevattnas. För att transportera vatten kommer det sprinklersystem använda en vattenslang. För de husägare som vill hålla gräsmattan i toppform, en traditionell trädgårdsslang kommer att tillräckligt med vatten för att på ett korrekt vattna gräsmattan. För större jordbruk användning kan vattenslangar likna en brandman's slang.

Sprinklersystem använda en pistol eller serier av sammanhängande ledningar för att skicka upp vattnet i det område som ska bevattnas. Mindre sprinklersystem, för hemmabruk, allmänt använda en liten bar med hål i den som kan flyttas från plats till plats för att vattna gräsmattan. En mer permanent lösning för husägare är en liten roterande huvud som går in i gräsmattan. I detta fall är de sprinkler leveranser inbäddad i marken, med bara sprinklersystem huvudet visas. När vattnet är påslagen skickar sprinkler ut ett cirkulär mönster av vatten runt varje sprinkler huvud.

i industriell miljö, munstycken som släpper vatten på marken är större. I vissa fall kommer varje öppning i munstycket har en diameter på 1,9 inches, eller 4,8 centimeter. De sprinkler levererar i industriell miljö fungerar ungefär på samma sätt som de mindre skala gräsmattan system. Sprinklermunstycken kan monteras kontaktledning på permanent sättsteg. Detta är känt som en solid-set bevattningssystem.

Det finns också högt tryck sprinklersystem som roterar med hjälp av en växel eller boll enheten. Dessa sprinklersystem kallas rotorer, och vattna i en helt eller delvis cirkel i ett fält.

Till sist, många av oss sett sprinklerna att resa på en rörlig plattform, från ena änden av ett område till den andra. När de når slutet av fältet, stänger de automatiskt av. Dessa sprinklers använda en komplex uppsättning sprinkler leveranser. En flexibel slang lindats runt en stålfat. Antingen befintliga vattentrycket eller en liten motor, är den plattform som drivs över fältet. När slangen helt unwinds runt trumman, stänger av systemet. ?


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.