Vad är husbesiktning försäkring?

Hem inspektion försäkring är en typ av försäkring för att skydda personal som utför hem inspektioner. En sådan inspektion innebär att titta på den totala säkerheten i huset, som el-rör och apparaten användning. Hemmet inspektören kan dock inte kontrollera varje aspekt i huset. Något kunde gå fel med golv, fundament, kablar eller en rad andra saker att inspektören inte kan kontrollera. Hem inspektion försäkring skyddar investeraren mot en stämning från husägare om ett problem uppstår i ett av dessa områden.

Även om problemet inte har något att göra med hem inspektion får inspektören fortfarande väckas. Hem inspektion försäkring är en form av missbruk försäkring mot naturliga begränsningar för inspektionen. Denna typ av försäkring kan också kallas fel och utelämnanden försäkring och den täcker allt från ett råd inspektören ger till hela utbudet av tjänster hem inspektion. Hem inspektion försäkring finns i olika varianter, och inspektionen företag bör teckna en politik som passar bäst för deras tjänster. Detta kommer att innebära former hem inspektion av alla inspektörer, anställda och entreprenörer.

täckande fel och försummelse försäkring är normalt uteslutits genom ett allmänt ansvar politik. Varje aspekt av försäkringar har begränsningar, och alla viktiga begrepp bör tydligt anges i policyn. Alla typer av hem inspektion försäkring bör även monetära och avdragsgilla beloppen för varje skuld, ett försvar kostnad, en förklaring av fel eller handlingar som skulle kunna motivera användningen av försäkring, en detaljerad lista över de tjänster som tillhandahålls av inspektören och det datum då påståenden gjordes.

En professionell hem inspektion Företaget bör alltid teckna en försäkring plan snarare förr än senare, vänta tills en process sker är inte en smart idé. Vara proaktiva och ha försäkring för säkerhets skull. Eftersom det är så specialiserade, är hem inspektion försäkring oftast inte tillgänglig från försäkringsmäklare. Många olika flygbolag kan dock hittas på Internet genom att söka efter hem inspektion försäkring, men innan de köper en politik, besök företagets webbplats för att vara säker på att det är välrenommerade. Forskning de olika typerna av erbjudna politik och de villkor som var en erbjuder.

Försäkringen politik är inriktad mot olika typer av bostäder samt olika platser. Nya hem inspektion politik skiljer sig från inspektioner som genomförts på viktorianska hus, och villkoren i försäkringen kommer att anpassas. Även försäkringar för mellanvästern kommer sannolikt att innehålla bestämmelser för tornados, medan de i norr fokus på att skydda hem från snöstormar. Kostnaden för hem inspektion försäkring varierar beroende på dessa faktorer och andra.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.