Vad är ett under Counter Frys?

Även känd som ett under disken frysen är under disken frysen en kompakt frysning enhet som passar perfekt under den standard kök bänkskiva. Enheten är normalt samma storlek som standard under disken diskmaskinen. Medan små, frysar av denna typ kan ha alla de funktioner av större frys enheter, med det enda verkliga skillnaden är storleken på frysta matvaror enheten kan hålla.

I konfiguration kan ett under disken frys funktionen 2-3 lådor som kan öppnas på ett sätt som liknar skåp lådor i de flesta kök. Livsmedel är placerade i varje låda och kan hämtas relativt enkelt när det behövs. Lådan konfiguration växer i popularitet, eftersom den tillåter ägaren att sätta kött i en låda, grönsaker i en annan och frukt och diverse andra uppgifter i den tredje. Ett arrangemang av detta slag gör det mycket enkelt att hämta rätt typ av frysta livsmedel vid utarbetandet av en måltid.

De övriga för en under disk frys är mycket lik frysskåp modeller. En enda dörr svänger utåt för att ge tillgång till inredningen. Inuti flyttbara hyllor tillhandahålla ett sätt att organisera frysta livsmedel som lagras i frysen. Vissa enheter har förvaringskorgar som kan ansluta under varje hylla, som också stöd för att organisera innehållet i frysen.

Precis som med frysbox och full storlek frysskåp är det inte ovanligt att under disken frysen vara sluten. Det är, finns det inget behov för alla typer av VVS nödvändiga för driften. Självavfrostande utrustning hjälper till att hålla enheten från att bygga upp is och frost, vilket eliminerar behovet av en spillback under enheten.

Det är möjligt att matcha utsidan av under disken frysen med andra apparater i köket, till exempel kylskåp och ugn. Dessa kompakta frysar är tillgängliga med rostfritt stål exteriörer såväl som traditionella apparaten färger från vitt till svart. Många enheter levereras med ställbara ben på botten, benen låta frysen höjden justeras, så att den passar perfekt under en befintlig disk. En vakt plattan kommer med många enheter och bidrar till att dölja benen när frysen är på plats.

Även en under disken frysen kan vara en stor bekvämlighet när utrymmet är begränsat men mer frys kapacitet krävs än en vanlig kyl frys rymmer de flesta av enheterna är ganska dyr. Faktum är att många av dem kosta minst lika mycket som andra typer av fristående frysskåp. Beroende på yttre finish och andra faktorer, ett under disken frysen kan lätt kosta dubbelt så mycket som en vanlig frysbox.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.