Vad är ett modernt kök kabinett?

Ett modernt kök skåp är motsatsen till en traditionell stil skåp. Traditionella skåp stilar tenderar att vara utsmyckade, samtidigt modernt kök skåp är alltid rena linjer. Traditionella kök skåp är vanligen tillverkade av trä med klädsel eller detaljer till. Ett modernt kök skåp kan förekomma i olika material eller färg, men den alltid har en ren, fräsch look.

De flesta moderna stilar köksskåp är ramlösa. Ramlösa skåpdörrar tenderar att inte ha avfasade eller tjock vadderad, kanter. Ett modernt kök skåp design tjänster vanligen en slät yta, även om vissa trä skåp kan ha läkt av trä placerade tillsammans. Om så är fallet är skogen ofta färgade allt en färg. Klassiskt kök skåp stilar nästan alltid öppet vertikalt. Ett modernt kök skåp design kan funktionen skjutbara skåp dörrar eller en dörr typ som öppnas nedifrån och upp ungefär som overhead lagring på flygplan.

Handtagen på moderna köksluckor är enkla och inte förskönat. Gångjärnen tenderar också att vara klara om de visar. Moderna skåpdörren dra stilar, allt från torget vanligt trä rattar till mycket tunna metallstänger. Detaljerade rattar såsom blommor keramiska stilar eller stora präglade bitar av metall är inte sannolikt att hittas på moderna köket skåp.

Woods används för skåp till moderna kök kommer sannolikt att vara smidig i ådring. Kvistig furu är alldeles för rustika för ett modernt utseende. Mörk eller ljus skogen kan användas för ett modernt kök skåp stil om det övergripande utseende är rent. Cherry är en populär trä för moderna skåp. Mörka körsbär ger skåpen ett elegant utseende, medan den lättare version är mindre formellt.

Metal är ett idealiskt material för moderna köket skåp, eftersom det ger skåp ett industriellt utseende. Rostfritt stål är en populär metall för skåp som moderna apparater och bänkskivor är gjorda av samma material. Det svala, glatta ser av rostfritt stål förkroppsligar modern stil. Färgad emalj metall skåp i klara färger såsom blått eller rött är en annan möjlighet för moderna kök.

Glas dörrar är vanliga i många moderna design kök skåp. Klarglas skåpdörrar tillåta disk och andra poster som skall visas. Ogenomskinlig typer av glas dörrar som frostat sorter avslöjar inte lagerhållna artiklar så mycket. Båda typerna av glasdörrar skapa ett luftigt utseende som fungerar bra med moderna skåp.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.