Vad är ett hem Inspektionsrapport?

En rapport hem inspektion är en handling som upprättats av ett hem inspektör, eller bygga inspektören, som kontrollerar över olika aspekter av ett hem. Målet med inspektören är att identifiera eventuella strukturella eller mekaniska problem, och att rekommendera förbättringar. Ett hem inspektionsrapport som kan göras när som helst, men är mest efterfrågade av en potentiell köpare före stängning på en fastighets affär.

Det finns två divisioner ett hem inspektionsrapport kommer att omfatta-strukturella och mekanisk. Med strukturella frågor, skall inspektören efter saker anses osäkra, eller i behov av reparation. Detta kan omfatta detaljer någon mögel, eller områden där det finns potential för mögel, letar efter termiter, trä ruttnar, vvs och spruckna stiftelser. Den mekaniska delen kommer att titta på saker som VVS-, central luftkonditionering och värmesystem.

Efter det hem inspektören slutför gå igenom, kommer hem inspektionsrapport upprättas och ges till den person som betalt för det. Om detta är en potentiell köpare, är det sannolikt en kopia kommer att delas med nuvarande husägare. Rapporten kommer vanligtvis lämna rekommendationer om hur man rensar upp eventuella problem. Det är sedan upp till köparen och säljaren att förhandla om vem som skall betala för kostnaderna för reparationer, om man är överens om de behövs.

Många stater inte intyga hem inspektörer, men det finns ett fåtal sammanslutningar som hem inspektörerna kan tillhöra. För de berörda om att se till de får en kvalitetsrapport hem inspektion, kontroll för medlemskap i dessa organisationer kan vara ett viktigt steg. Kontrollera med de lokala Better Business Bureau, eller be om referenser finns också olika sätt att se till att hemmet inspektionsrapporten du kommer att få kommer att vara pålitliga.

Medan hem inspektionsrapporten skall i detalj beskriva en mängd olika problem, som deltog i inspektionen är också ett alternativ. De flesta inspektörer kommer att uppskatta någon som går på promenad igenom med dem helt enkelt, eftersom det blir enklare att förklara problemet om klienten kan se den, snarare än att bara läsa om det. Alltså den enskilde inte bara får en skriftlig rapport, men har också en muntlig hem inspektionsrapport omedelbart.

Hem inspektörer kommer vanligtvis inte innehålla några uppskattade priser för reparation. Detta ligger inte i omfattningen av deras arbete. De villaägare som frågar kan få en mycket informell uppskattning baserad på inspektörens tidigare erfarenheter. Detta bör inte ses som en exakt uppskattning, men det kan helt enkelt ge de berörda parterna en ungefärlig uppfattning. Den enda beräkning som verkligen betyder något är en som kommer från en individ kvalificerad att göra jobbet.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.