Vad är ett dricksvatten Sköljmedel?

Dricksvatten mjukmedel system syftar till att minska mängden kalcium och magnesium i vattnet. Hårt vatten kan täppa rören, skador hushållsmaskiner, och göra det svårare för tvål och tvättmedel att lösa upp. Den har också en distinkt smak som många tycker är ganska obehaglig.

Dricksvatten sköljmedel fungerar genom att ta bort kalcium-och magnesiumjoner från vattnet i ditt hem. Vissa, men inte alla, kommer mjukgörare minskar också den mängd järn i dricksvattnet. Jonbytare i dessa typer av filtrering hem vattensystem ersätta joner som har tagits bort med antingen natrium-eller kaliumjoner.

Vattenbehandlingssystem utformats för att producera mjukt vatten måste anslutas direkt till din vattenförsörjning. De kan vara automatisk, halvautomatisk eller manuell och inte skadar ditt hem slamavskiljare om det är korrekt installerat. Betyg för dryck avhärdare ges baseras på mängden av hårdhet som kan tas bort. Oavsett vilken typ av avhärdare du väljer, dock skall systemet inte användas i ett hem med järnrör, på grund av risken att artificiellt avhärdat vatten kan ta upp för mycket bly.

Mjukare vatten är helt säkert att dricka. Den innehåller alla näringsämnen regelbundna vatten, med undantag av överskott på kalcium och magnesium. Dock kanske du vill vara försiktig när man använder avhärdat vatten för beredning av välling. Beroende på dina första vattenkvalitet och den typ av avhärdare system du använder, det filtrerade vattnet kan ha för mycket natrium vara lämpliga för detta ändamål.

Även dricksvatten mjukmedel system kan tyckas dyrt att installera, ihåg att en bra avhärdare system kommer att pågå i många år. Faktum är att många husägare har system som är 20 eller 30 år gammal och kräver lite underhåll. Med noggrann jämförelse shopping, borde det inte vara alltför svårt att hitta ett system som passar din budget och ger hög dricksvattenkvalitet för din familj.

Om du är osäker på vad dina framtidsplaner kan, komma ihåg att många dricksvatten mjukmedel system kan tas bort vid ett senare tillfälle om du bestämmer dig för att sälja ditt hem. Anslutningen är ofta mycket lika dem som används för en tvättmaskin och torktumlare. Om du stänger av inlopp och ventiler utlopp mjukmedel och öppna bypass ventilen kan sköljmedel kopplas bort. Sedan är allt du behöver göra är att flytta den till den nya platsen och installera om det.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.