Vad är en tryck-Assisted Toalett?

mekanismer inom konventionella toaletter har inte förändrats mycket sedan de uppfanns, men nyligen en ny generation av toaletter har blivit tillgänglig. Traditionella toaletter eller toaletter allvar, arbeta på ett mycket enkelt sätt. Vatten lagras i en tank över skålen och när spola spaken aktiveras, vatten släpps under gravitationen i skålen och avfallet tas bort.

Från utsidan, tryck biträdas toaletter ser identiska på allvar toaletter. När du lyfter locket av en tryck stöd toalett, men istället för att se vatten, kommer du att märka en inre behållaren. Den inre behållaren är helt sluten, när vatten matas från vattenlinjen, blir luften inne i tanken komprimeras. När toaletten spolas, istället för att bara falla av gravitationen, vattnet tvingas ut med trycket av den komprimerade luften. Detta tryck rinnande vatten rengör allt avfall från skålen mycket mer effektivt än vattnet allvar toaletter. Trycket i toaletten är därför skapas med hjälp av vattentrycket från vattenverket-inga pumpar eller andra anordningar används.

Pressure biträdas toaletter är fortfarande dyrare än allvar toaletter, men de gör ett bättre jobb med att ta bort avfall från skålen med mindre vatten. Den första generationen av påtryckningar biträdas toaletter var mycket högljudd och vissa var inte särskilt tillförlitliga, de flesta av dessa hinder har övervunnits och nu trycket biträdas toaletter är ett lönsamt alternativ till allvar toaletter.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.