Vad är en påslösa dammsugaren?

Mycket som namnet antyder, en påslösa dammsugare är en typ av vakuum som inte kräver ett separat insamling påse inuti. Den är utformad på ett sätt så att smuts samlas i ett fack som kan tömmas direkt i papperskorgen. Det sparar tid och pengar för att behöva köpa och byta påsar.

I många år krävs dammsugare användningen av påsar, där smuts och smuts som samlats in från de ackumulerade mattan. Under en tid, skulle påsen inne i vakuum fylla och måste kastas bort. Byte av vakuum påse kan bli svårt. Det var problemet med att lokalisera och köper rätt väskan, eftersom det verkade som varje vakuum behövs en annan typ av väska. Förutom den besvärliga avgöra när påsen var full och ta bort den, montera en ny påse till vakuum kan ibland vara en utmaning.

Dammsugare utan påse bort många av dessa utmaningar. Dessa modeller av dammsugare har helt enkelt en intern avdelning som får tömmas i papperskorgen när den är full. Vakuum påsar blir unnecesssary, spara bekostnad av att köpa dem och svårigheten att ta bort och ersätta dem i vakuum sig. Under ett antal år, skulle besparingarna från inte behöver vakuum påsar vara betydande. Dessutom eliminerar påsen utbytesprocessen gör underhållet av en påslösa lika enkelt som att dumpningen papperskorgen.

Med många modeller av påslösa dammsugare på marknaden, priserna på påslösa dammsugare liknar de äldre modeller som kräver väskor. Billig påslösa dammsugare kan köpas för mindre än $ 100, ungefär samma som suger med väskor. Vissa har till öppen samling behållare som gör det enkelt att se när vakuum är redo att tömmas.

Underhåll av påslösa dammsugare liknar modeller som innehåller väskor. När en påslösa fylls med smuts och måste tömmas, är det en god idé att den töms i ett centralt soporna område eller utanför, som dumpning vakuum container på andra håll kan resultera i en ny sprida smuts som bara var dammsugas. Dessutom, ibland torka ner på insidan av ackumulering behållare enligt tillverkarens anvisningar kan bidra till att minska spridningen av smuts.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.