Vad är en övervakad Alarm System?

En övervakas larmsystem är ett system som är knutet till en avlägsen 24 /7 service bemannade av människor som personligen svarar när ett larm utlösts. I de flesta fall tjänsten kommer omedelbart att ett samtal till företaget eller bosättning där larmet har aktiverats. Om någon besvarar samtalet kommer larmet företaget begära identifikation och ett lösenord. Om den som ringer inte kan ge tillräcklig information eller om ingen svarar, är en trygghet bil sändes. När säkerheten verifierar ett problem, är polis kallas.

Ett övervakas larmsystem kan vara en riktig komfort, särskilt för de äldre och de som lever ensamma. I en traditionell larmsystem, om en förövare utlöser ett larm när ett land är frånvarande, vet ingen utom grannarna. Tyvärr falsklarm är alltför vanliga, ofta iväg av inhemska misstag. Således kan många människor struntar helt enkelt dem, och efter några minuter flesta larm automatiskt avstängd. De inhemska fick komma hem för att hitta ett fönster trasiga eller dörr på glänt långt efter den skyldiga parten har flytt, mindre någon chans för polisen att fånga brottslingar.

Om bosatt är hemma när larmet går, kan det skrämma bort inkräktarna men också skrämmer bosatt. Är någon som försöker bryta in? Är någon redan i huset? Bör du ringa polisen? I vissa fall polisinrättningar har degraderad ett prioriterat svar på larm på grund av logistiska problem som den ökade system hemsäkerhet och falsklarm.

Ett övervakas larmsystem adresser fint alla dessa frågor och mer. Om du inte är hemma och larmet utlöses, säkerhetspersonal kommer omedelbart att skickas för att kontrollera din egendom. Om säkerhet upptäcka ett brott pågår, kommer polisen att kallas på platsen, eventuellt förhindra ett rån som inte bara kan spara dina värdesaker men livet för dina husdjur. Om du är hemma när larmet utlöses, inget slår en berörd röst i telefonen ringer för att kontrollera att allting är okej, gärna stanna på linjen medan du kolla upp saker och ting, redo att skicka hjälp om det behövs. I den osannolika händelsen du är hemma och under attack finns det ovärderliga tröst att veta att bidra kommer att läggas fram under bara några minuter utan att du behöver vidta åtgärder.

Övervakning tjänsterna sträcker sig mellan $ 25-$ 40 US dollar (USD) per månad med många troende denna extra kostnad är väl värt den komfort och säkerhet som avses. Installation av en övervakad larmsystem i en vanlig ett eller två sovrum hemma eller lägenhet kan ta allt från några timmar till en hel dags arbete. Större bostäder kan kräva två dagar. System kan vara trådbundet eller trådlöst, med trådlösa system som kräver kortare installationstid.

Alarm paket varierar beroende på pris och utrustning, och inkluderar ett visst antal fönster och kontakter dörr med extra kontakter att lägga till kostnaden. Ett övervakas larmsystemet kan också vara interna eller externa rörelsedetektorer eller strålkastare, och extramaterial som brandskydd. På detta sätt kan du nästan bygga en anpassad övervakas larmsystem genom att börja med en lämplig förpackning och lägga till extrafunktioner som du behöver.

I de flesta fall 3-5 år kontrakten är nödvändiga när du registrerar dig för en övervakad larmsystem, men vissa företag kommer att gå månad till månad. Dessa system finns för både privata bostäder och företag, och utrustning kan hyras ut till dig eller köpt direkt. Innan de undertecknar ett kontrakt vara säker på priset ingår allt du kommer att kräva från alla interna och externa utrustning till installation, avlägsna nyckelbrickor och en central kontrollpanel.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.