Vad är en dekorativ laddare tavla?

En dekorativ laddare plattan är en elegant och underutnyttjad inslag i ett kuvert. Också känd som en kotlett tallrik, service platta, eller underplate, en laddare tallrik får sin "dekorativa" etiketten, eftersom det aldrig direkt berör någon mat, utan det fungerar som en estetisk viloplats på vilket livsmedel med fat och skålar placeras. En laddare plattan är oftast större än en tallrik, men mindre än en mat-tallrik. Eftersom det inte behöver föra mat, kan det göras av ett bredare spektrum av material än vanliga rätter. Förutom de vanliga porslin, tallrikar av metall, trä, pärlemor, och även läder kan hittas.

Charger plattan etikett varierar något beroende på preferenser värd eller värdinna, men vissa allmänna regler tillämpas. Skylten bör fastställas när gästerna anländer, placeras 1 tum (2,54 cm) från kanten av bordet och mellan silver inställningen. Vissa webbhotell bort det innan någon mat serveras, men oftare, soppa och första kurser är placerade på laddaren, som rensas innan förrätt serveras. Andra värdar njuta utseendet på plattan i kombination med middag rätter och lämna den på bordet under hela måltiden. De flesta är överens dock att laddaren ska tas bort innan desserten kursen.

En laddare skylten är ett fantastiskt sätt att lägga till färg och konsistens till en middagsbordet. Även om plattorna är ofta förknippade med mycket formella middagar, kan de användas för alla tillfällen för att krydda mottagningsavtalet repertoar. Ett fint porslin underplate, ibland en del av ett kuvert paket i brudkläder register, är det klassiska valet för traditionella, formella middagar. Mönstret på dessa plåtar ofta kompletterar designen på de andra Kina, lägga till en andra visuell rytm till bordet.

En färgglad laddare kan ge nytt liv dag för dag tallrikar till fest. En med en harmonisering nyans eller tillverkad genom en prålig metalliskt material kan lägga till ett mindre täppt touch av klass till en informell sammankomst. Rätter av en neutral färg, som vitt, kan användas med nästan vilken färg som helst av laddaren.

Charger Plattorna är ett enkelt och billigt sätt att lägga till säsongsmässiga variation till ditt urval av rätter. Holiday-tema laddare är vanliga. Alternativt kan en blandning av fjädrande pasteller och juvel-liknande toner vinter att matcha stämningen i varje säsong.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.