Vad är en automatisk gräsklippare?

En automatisk strövar gräsklippare på gården klippa gräset, vilket ger dig möjlighet att ha lite kul på helgen. Även kallad en robotliknande gräsklippare , kör den på en batteridriven elektrisk motor och liknar en låg profil, kompakta burk dammsugare, minus besvärliga slangar och sladdar. Den automatiska gräsklippare kan programmeras för att köras kontinuerligt, eller att klippa endast på vissa bestämda dagar och tider, och kan skära upp till nästan ett tunnland på en batteriladdning.

En automatisk gräsklippare crisscrosses gräsmattan vid upprepade mönster från olika vinklar för bättre resultat och en väl manikyrerade effekt. Parametrar fastställs av omger gräsmattan gränser med en fin tråd, som ingår i köpet. Den automatiska gräsklippare kan också känsla träd och häckar, avleda omkring dem, och kommer att fungera oavsett sluttningar eller formen på gräsmattan, vilket gör gräsklipparen en livskraftig val för vem som helst.

Fördelar med en automatisk gräsklippare är att det är lugnt, sparar både olja och bensin, skapar mindre luftföroreningar och, naturligtvis, befriar dig från varvet arbete. Dess säkerhet funktioner inkluderar lås barnsäkerhet, stöldskydd lås, och sensorer som gör att den automatiska gräsklippare till ändrar mening från ett objekt som kan komma i dess väg, till exempel ett litet barn eller ett husdjur.

När den automatiska gräsklippare klipper gräset den deponerar böterna gräsklippet över gräsmattan. Dessa gräsklippet, känd som marktäckning, skyddar gräsmattan under torrt väder perioder, och även lägga till värdefulla näringsämnen tillbaka in i gräsmattan. En automatisk gräsklippare levereras inte med ett Catcher.

Den automatiska gräsklippare kommer att göra ett tillverkarens garanti, och ytterligare kantkabeln är tillgänglig. Auto eller avlägsen gräsklippare kontroll, kan köpas online eller på gräsmattan och plantskolor. Modeller varierar i pris till uppåt på $ 1000 (US dollar). Samtidigt som något av en investering, den tid och energi som sparas kan mycket väl visa sig kostnadseffektiva på lång sikt.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.