Vad är en Weatherization Program?

En weatherization program är en process där de som äger hus kommer att få råd eller hjälp i hur man kan göra sina hem mer energieffektiva. Om du gör det ger bättre motståndskraft mot utanför väder och vind, såsom värme, kyla och fukt, vilket weatherizing hemmet. I de flesta fall weatherization programmen tillgängliga för de som möts inkomst kvalifikationer. Vissa delar av programmet kan vara tillgängliga för alla.

De vanligaste komponenterna i ett weatherization program kommer att innehålla isolering, ugn reparation eller utbyte, en energibesiktning och andra läromedel. Programmet är särskilt användbart i äldre hus, där modern teknik inte fanns tillgänglig för att hjälpa till god motståndskraft mot väder och vind. I sådana fall bör weatherization programmet bidra till att öka effektiviteten i hemmet avsevärt. Detta hjälper inte bara miljön genom att spara förbränning av fossila bränslen för energi, det bidrar också till hemmet boende inte behöva spendera så mycket på energi.

Ofta kommer en weatherization program börjar med att titta på hela hem, och där det kan gå miste om den mest energi. Den energi revision kommer också att lämna rekommendationer, såsom fogtätning, gummilister, nya fönster eller dörrar, och andra förbättringar. Även om det är osannolikt att husägare har tillräckligt med pengar att göra allt på listan, kommer det att fungera som en grundläggande guide för projekt som så småningom ska få gjort. Ofta, efter energibesiktning är klar kan weatherization programmet att betala för vissa av dessa rekommendationer.

Till exempel, om isolering rekommenderas kan det finnas ett inslag i programmet som kommer att betala för isolering eller åtminstone betala för en del av projektet. Detta kan ofta vara ett kostsamt projekt och kostnader oöverkomliga för lägre inkomster invånare att göra på egen hand. Därför är det har blivit en viktig komponent i många weatherization program.

Tillsammans med kostnaderna för isolering, ersätta eller reparera en ugn kan också vara en enorm budget oro en lägre inkomster familj eller enskild. Weatherization program kan också hjälpa kompensera för kostnader för en ny eller reparerad ugn. I de flesta fall måste detta ske innan problemet blir så allvarliga att betraktas som en nödsituation, eftersom pengarna för programmet kanske inte omedelbart tillgängliga. För de som har energi revisionen gjort kan dock problem med en ugn ofta fastnar i tillräckligt med tid att lägga en plan för korrigerande åtgärder på plats.

Vanligtvis en weatherization program erbjuds genom ett bosatta lokal elleverantör. Företaget kan få medel till programmet från en lokal, statliga eller nationella regering. I vissa fall kan den lokala regeringen har sin egen weatherization experter som administrerar programmet. Även om en person med hemvist lokala nyttan inte är ansvarig för programmet bör man veta var kunderna kan vända sig för mer information.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.