Vad är en Utomhus sten spis?

utomhus sten spis är en sten spis som installeras i en plats utomhus. Eldstäder har ett antal unika behov som måste tas upp för säkerhet och hållbarhet, och sten är ett bra material för att bemöta dessa behov. Att bygga företag som levererar ofta lager sten eldstäder som man kan installera på olika platser, och det är också möjligt att bygga från grunden, med hjälp av stenar från en byggnad leverantör, murverk företag, eller till och med det omgivande området. I båda fallen är det en bra idé att anlita en entreprenör för att säkerställa att spisen är säker att använda.

Stone eldstäder kan läggas upp i ett antal olika sätt. Vissa i form av brand gropar, som håller elden i en central depression inne i eldstaden. Brand gropar får grävas ner i jorden och klädda med sten eller stenar kan användas för att bygga en upphöjd eldstaden. Det är också möjligt att bygga en sluten utomhus sten spis med en skorsten för ökad säkerhet och effektivitet.

Många utomhus sten eldstäder är utformade för att vedeldad. Andra kan vara utrustad för att arbeta med gas eller pellets bränslen. Gas och eldstäder pellet tenderar att vara mer effektiv och enklare att använda, vilket kan vara en viktig faktor, men trä har ett utseende och känsla som många värde. I samtliga fall bör en utomhus sten spis användas med en skärm för att fånga gnistor, och det bör omges med en marginal av brandsäkert material såsom sten, betong eller plattor.

Det finns en antal sätt på vilka en utomhus sten spis kan integreras i en landskapsskötsel system. Vissa tycker om att installera eldstäder på eller nära sina uteplatser, ger värme och atmosfär till gäster. Andra kan använda utomhus sten eldstäder med matlagning grill och galler, i vilket fall en uteplats läge är perfekt för att servera mat.

Det är också möjligt att bygga en utomhus sten spis i väggen på ett hus , eller till en vägg, stenparti eller liknande funktion i en trädgård. Fristående eldstäder kan också fungera mycket bra med några landskapsarkitektur layouter, särskilt i händelse av brand gropar. Om utomhus sten spis har installerats i trädgården är det viktigt att hålla buskage och träd och klippta runt eldstaden, så att gnistor kan inte hoppa av brandfarliga bladverk och spis bör installeras på en rammade jorden eller betongplattan så att den är fortsatt stabil.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.