Vad är en Memory Foam Madrass?

En madrass minne skum är en typ av strö som är både tryck och temperatur känslig. Den viskoelastiskt skum utvecklades på 1970-talet av NASA ingenjörer för att ge skydd och komfort för astronauter under lyft och återinträde i jordens atmosfär. Avsedd att andas, är minnet skum kunna distribuera trycket jämnt över ytan och återgå till sitt ursprungliga skick när trycket tas bort.

Memory skum introducerades för första gången för allmänheten i form av särskilda kuddar . Idag är det även på madrassen och sätter madrass och finns i olika djup från 3 till 6 inches (7,62 till 15,24 cm). Memory skum kuddar mindre än 3 inches (7,62 centimeter) används som madrass pads till en befintlig konventionell säng.

En madrass minne skum är jämförbar i pris med en motsvarande storlek vanliga madrassen. Den populäraste typen är 5 inches (12,7 centimeter) och har både en mjuk och fast sida. Memory skum madrasser kan köpas från ordinarie tegel och murbruk butiker eller online.

Många super center sälja madrasser minne skum och full madrass sätter förpackas i kartonger för ett mycket rimligt pris, ofta mindre än vanliga sängar. När du tar paketet ur lådan och öppna vakuum förslutna plast runt madrassen kommer minne skum expandera snabbt till dess uppgivna storlek.

Online, madrasser minne skum varierar i pris från femhundra till flera tusen dollar. Genom att göra en prisjämförelse är det lätt att hitta det bästa värdet för din dollarn.

sova på ett minne skum madrass jämförs ofta med att sova på ett moln av många tillverkare. Det rekommenderas för dem som har ryggproblem, artrit och andra ben och gemensamma problem. Mest minne skum madrasser kommer med en omspunnen av antimikrobiella tyg, som stöter bort damm kvalster som kan lindra allergiska symtom för många av de drabbade.

Många anser att minne skum madrasser gav dem det bästa nätter sover de någonsin har haft. Inte bara skum ger dem total komfort när du sover, flyttning av sin partner inte längre påverkar dem. En make eller partner kan klättra i och ur sängen utan att väcka den sovande person, eftersom skummet inte flyttas utom under den som gör rörelsen.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.