Vad är en ENDOKRIN Air Conditioner?

En ENDOKRIN luftkonditioneringen är ett luftkonditioneringssystem som låter husägare att dra nytta av kyld luft utan att den höga kostnaden för kanaler. De är ett prisvärt alternativ till central uppvärmning, ventilation och luftkonditionering (HVAC) system, som bygger på ett omfattande nätverk av kanaler för att flytta luft. ENDOKRIN luftkonditioneringsapparater anses vara effektivare och lättare att underhålla än fönster monterade enheter.

kallas ofta för en "split-system", en ENDOKRIN luftkonditioneringen består av två delar. Det finns en kompressor, som placeras utanför hemmet, och en fläkt, som är installerad i det utrymme som ska kylas. Fläkten kan monteras på väggen, dold i en droppe tak, eller ställa på golvet. De två enheterna kopplas ihop med hjälp rörledningar eller ledningar. Ledningen innehåller linjer för köldmedium, kondensat samt elektricitet för att köra enheten.

Det finns många fördelar med att använda en ENDOKRIN luftkonditioneringen istället för en traditionell fönster monterad enhet. I första hand eftersom bullriga kompressorn sitter utanför, är luftkonditioneringen mycket tystare inomhus. Fläkten är i allmänhet inte högre än en vanlig takfläkt, även om "tyst fans" finns för hem där buller är ett särskilt oroande. Det finns också anledning att ta bort och installera dessa enheter varje sommar, och husägare inte omfattas av den säkerhet riskerna med flyttbara fönster monterade luftkonditioneringsanläggningar.

En annan stor fördel med att använda en delad balsam system luften är hög energieffektivitet i samband med dessa enheter. Kalla luften riktas till rummet där den behövs istället för att hela huset. Det är inte frågan om luftläckage, som är vanliga när kyld luft färdas genom kanalsystem. Hela systemet kan styras av en termostat, så att temperaturen i rummet hålls precis där den fastställs av husägare.

Den största fördelen med en ENDOKRIN luftkonditioneringen är att den låter husägare att spara på de höga kostnaderna för att lägga till kanalsystem, vilket ofta innebär att riva väggar eller tak. Detta är särskilt användbart i äldre hus som inte har något centralt kanalsystem. Många har även åberopat ENDOKRIN luftkonditioneringsanläggningar svalna hem tillägg, bland annat Sun rum eller garage.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.