Vad är en Cotton Sheet Trådantal?

Trådantal är helt enkelt antalet individuella fibrer som påträffas i en kvadratcentimeter av tyg. Ankomsten till Trådantal Man beräknar att det totala antalet varp och påfyllning fibrer eller trådar som finns inom denna kvadratmeter. En av de vanligaste situationer där Trådantal är mycket viktigt är i tillverkning av lakan och andra typer av sängar.

När det gäller blad Trådantal hjälper det totala antalet trådar eller fibrer att fastställa den totala produktens kvalitet. Därför är det viktigt att förstå den faktiska väva av materialet. Beräkningen börjar med att notera det antal vertikala eller varp, gängor som används i väven av materialet. Detta kombineras med antalet horisontella eller fylla gängor som används i skapandet av tyget. Huvudsak de mer övergripande och fyllning trådar som använts vid tillverkningen av materialet, desto högre kvalitet och hållbarhetstid.

För användare som vill sängar som är smidig, bekväm och kommer sannolikt att pågå under en lång tid, är tråd räkna av särskilt intresse. När lakan har en hög bomull räkna blad tråd betyder det att väva är tätare, fylligare och har en mjukare konsistens än ark med lägre vävtekniken. För många människor vet vad tråden räknas medel är det bästa sättet att bestämma kvaliteten på ark finns att köpa.

Det finns sängkläder uppsättningar konstruerad med ett brett utbud av tråd räknas. Generellt lägsta räkna tillgänglig är en 200 tråd räkna. Skivor med denna typ av konstruktion är mer sannolikt att tuffare, tunnare och mindre benägna att hålla upp till upprepad användning. Den lägre Trådantal innebär också arken kommer att kosta betydligt mindre. När pengarna tryter, kommer med en lägre Trådantal kan vara det enda alternativet.

däremot, som ett blad Trådantal som är 400 eller mer är mycket tåligare och i allmänhet mycket mjukare vid beröring. Sängkläder uppsättningar med en högre Trådantal kommer också att kosta mer. De kommer dock mycket längre än uppsättningar med låg tråd räknas och med tiden kan överleva två eller tre uppsättningar med en 200 tråd räkna. Ur detta perspektiv högre tråden räknas inte bara ger mer komfort, men kommer också att spara pengar på lång sikt.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.