Vad är en Compact lysrör?

lampor är extremt energisnåla glödlampor. De kan ersätta glöd-och halogenlampor, spara pengar och makt, eftersom de kastade en liknande färgskala och passar i samma armaturer. Kraftbolagen har statliga incitament för att få folk att använda lampor i alla sorters lampor i företag, handel, och i hushållen.

Precis som vanliga lysrör, lampor skapa belysning genom upphettning en viss typ av gas, vilket skiljer dem från halogen eller glödlampor. Men denna senaste uppfinning har flera fördelar jämfört med den gamla lysrör populär i företag, kontorsbyggnad, och detaljhandel miljöer som gör dem mer lockande för bostäder.

Viktigast lampor använda många gånger mindre energi än alla andra typer av lampor. Lökar konsumerar watt, en mätning av el. Vi är bekanta med wattal för traditionella glödlampor som faller runt 40-150 watt. Men CFBs kan använda så lite som 11 watt, och bara gå upp till cirka 20 watt för samma mängd ljus. Det är inte bara billigare att driva, men de hamnar skapar mindre föroreningar från elbolaget.

För det andra lampor håller ungefär tio gånger längre än andra lökar, ca 10. 000 timmar, jämfört med 1. 000 timmar en glödande motsvarighet. Även CFBs är dyrare att köpa en början, att ökade kostnaden uppvägs mer än väl för el och uthållighet under deras livslängd på glödlampan.

Utrustningsarbetets alla lampor i ditt hem med lampor är lätt. De liknar en spiral slang som en mjuk tjäna glasstrut. CFBs kommer in varje form och storlek för att passa varje ballast eller verktyg. De har inte flimmer när redo att bränna ut. Inte heller tar de ett par sekunder för att "värma upp" innan du slår på, eller för att producera ett irriterande brum. Vissa kommer att vara kompatibla med ljusregleringsarmatur och 2 eller 3-vägs inställningar. Leta efter rabatter via din lokala elleverantör.

glasrör av lampor filtreras för att producera specifika spectrums. Varma, rosa ljus resultat från en "mjuk vit" lampa, medan blåare ljus kommer från "kallt vitt" glödlampor. Vissa härma ens solens spektrum i "dagsljus" glödlampor. Därför är de perfekta för läsning, matlagning, eller koppla av när de installeras i golv, skrivbord och bordslampor, taklampor som garderob inventarier eller infälld belysning, torchieres, och kandelabrar.

Det är viktigt att jämföra ljusstyrkan för alla typer av glödlampor som grundar sig på en framväxande standard måttenhet som kallas en lumen. Lumen ger dig en bättre indikation på hur mycket ljus som faktiskt skapas av en glödlampa, oavsett wattal. Till exempel ger en 75 watts glödlampa ca 1100 lumen. För samma mängd ljus, kan du driva en 18 watts kompaktlysrör glödlampa. USA energi tjänstemän tilldela en EnergyStar betyg till lampor som uppfyller minimikraven för effektivitet.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.