Vad är det bästa sättet att rengöra Silk?

Siden är ett naturmaterial som kräver särskild hantering för att hålla den se ut som nya. Du kan rengöra silke hemma om du tar vissa försiktighetsåtgärder, eller så kan du ta din silke till en erfaren kemtvätten att hålla dem ser bra ut för ett antal år. Om du bestämmer dig för att du vill rensa silke dig själv, måste du behandla dina kläder mycket försiktigt. Handtvätt bäst, i motsats till att sätta objektet i tvättmaskinen. Även om "Delicate" cykel kan du skada fortfarande fibrer om du använder denna metod för att rengöra silke.

Använd kallt vatten och ett milt rengöringsmedel för att rengöra silke hemma. Ett tvättmedel som används för känsliga eller för att rena babykläder får användas. Läs på etiketten att se till att du har något som inte kommer att skada silke innan du använder den. Om det här är första gången du försöker rengöra objektet, börja med att doppa en obetydlig del av plagget i tvål och vatten först. Färgen kan blöda lite när den blir våt, och detta bör inte vara något för dig att oroa sig.

Doppa posten i tvålvatten. Du kommer att vilja undvika överdriven hantering av tyget. Enkelt dunking det i och ur vattnet ett par gånger bör räcka för att lossa smutsen och rengör plagget.

När objektet är ren, måste du skölja den i rent vatten. Om du försöker rengöra vitt siden och du är orolig färgen gulna, försök att lägga AA par matskedar vinäger i sköljvattnet. Detta bidrar till att skydda mot färgen förändras. Du kommer att vilja spola en längre tid i vanligt vatten efter användning av ättika skölj.

När silke punkt är ren, kan du hänga den på tork. Var noga med att hålla det i direkt solljus när du gör det. Silk kan skadas om de utsätts för starkt ljus.

Ett annat alternativ när du vill rengöra silke är att ta kläderna till en kemtvätt. Du kommer att vilja ta reda på om renare du funderar på har erfarenhet av dessa typer av tyger. Påpeka att ditt plagg är gjord av siden när du tappar den bort för rengöring och be personen som du har att göra med att notera det faktum på taggen. På så sätt kommer de att ge din artikel den omsorg den behöver.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.