Vad är det bästa sättet att göra tvätten?

känna till bästa sättet att göra tvätt hjälper dig att undvika krymper din tröjor och dö din vita strumpor rosa. Det bästa sättet att göra tvätt innefattar flera steg: sortera dina smutsiga kläder, välja tvättmedel och avgöra vilken tvättmaskin och torktumlare inställningar du bör använda. Om du gör allt detta noggrant, sedan göra tvätt behöver inte vara en tidskrävande rutin.

sortera tvätten är det första steget. Det bästa sättet att göra tvätten är att skilja dina vita från mörkt. Om du inte kan färgerna blöda och färgton din vita artiklar. När du sorterar dina kläder bör du kolla dina fickor för att säkerställa att objekt som pengar, kvitton eller gummi inte råkar få kastat in tvätt.

Ta någon produkt som är kraftigt och nyligen färgade och ställ dem åt sidan. För att dessa fläckar komma ut, kanske du vill förbehandla dessa fläckar med antingen en produkt som utformats speciellt för detta ändamål eller lite av ditt vanliga tvättmedel. Gnid dessa produkter försiktigt över det färgade området. Många sorter av förbehandling pinnar och geler säljs på de flesta livsmedelsbutiker.

Det bästa sättet att göra tvätten är att följa instruktionerna på kläder när man beslutar om att använda varmt eller kallt vatten. Dina kläder "taggar måste också ange på vilket ställer in det ska tvättas på. Endast kemtvätt poster får aldrig sätta en tvättmaskin. Efter sortering kläderna efter färg, bör du inspektera också varje objekt taggar och sortera dem som kräver samma inställningar och temperaturer i undergrupper. Sortering tvätt är en viktig del av det bästa sättet att göra tvätt.

Det finns många typer av rengöringsmedel, blekmedel och sköljmedel, men det bästa sättet att göra tvätten är att hitta de produkter som bäst passar dina kläder. Rengöringsmedel som innehåller blekmedel, till exempel, bör endast användas på vita. Vissa rengöringsmedel är skapade för att användas i högeffektiva tvättmaskiner och andra är doftande. Välj rätt tvättmedel för dina behov och sedan hälla rätt mängd i din maskin. Använda för lite diskmedel innebär att dina kläder inte kommer att rengöras ordentligt. För mycket tvättmedel får inte skölja helt från dina objekt.

Efter att dina kläder har tvättats, måste du torka dem enligt de anvisningar som på sina etiketter. Det bästa sättet att göra tvätten är att vara uppmärksam på värme och intensitet om vart kläder post kräver. Vissa kläder kan inte torkas i en maskin alls, och måste antingen hängas eller som platta. När kläderna är torra, ta bort dem från torktumlaren och lägga dig eller hand dem direkt för att förebygga rynkor.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.