Vad är batteridrivna ljus?

vackra sken av ljus kan låna atmosfär för många inställningar, men öppen eld har inneboende oro för säkerheten. Glömmer att blåsa ut ljus när man lämnar ett hus är en inbjudan till brand och utsläppande tända ljus i närheten av nyfikna husdjur eller små barn kan riskera skador. Av dessa skäl finns det många människor som har vänt sig till batteridrivna ljus, som också kan kallas flamfri ljus.

Batteridriven ljus kan se mycket liknar traditionella veken ljus, och finns i en mängd olika storlekar och former. Pelare och ljuslyktor, runda ljus som är lång eller kort respektive, är vanliga. Köpare kan också hitta batteridrivna ljus i koniska former och i vissa ovanliga former som lutar mot det dekorativa. Kvadratiska eller kurviga ljus i många typer finns tillgängliga.

Dessa ljus verkligen är bra substitut för den traditionella låga ljuset. I de flesta fall ljuset verkar uppvisa en mjuk lyster. Vissa batteridrivna ljus, särskilt de som gjort många år sedan, innehöll en liten låga formad lampa i änden av ljuset. Detta skulle tändas när ljuset var påslagen. Den glöd som produceras var inte så avstängt eller gyllene som gjorts av traditionella typer av ljus, och folk tenderar att köpa batteridrivna ljus i dag som är mer diskret upplysta inifrån.

En annan övertygande aspekt av vissa av dessa ljus är att de kan ha ett vax yttre, och kanske även flimrar som ett riktigt ljus. Med undantag för försvunna veken låga, de är mycket lika till utseendet levande ljus. Inne i ljuset, och oftast tillgängliga från botten, är en metod för byte av batteri.

Även om människor som älskar dessa ljus inte kan behöva byta ljus ofta, som om de skulle köpt standard vaxljus, behöver de byta ut batterierna. Varje ljus varierar på vilken typ av batterier som den behöver och hur länge dessa varar. De som använder ljus i massor av ställen i hemmet under en längre tid kanske vill överväga att köpa uppladdningsbara batterier och en laddare. Elektronikaffärer säljer många av dessa.

Det finns många sätt att använda batteridrivna ljus i hemmet. Stora pelare är den perfekta inredningen för outnyttjad öppna spisar och ljus av andra typer och former kan vara vackra på väggmonterade ljusstakar. Fyll badrum med lyxiga ljus för långa bad, eller klä upp ett sovrum med mjukt upplysta batteridrivna ljus. Middag tabeller kan göras elegant med långa vaxljus som uppvisar glödande ljus, och det finns ingen oro om en gäst av misstag välter ett ljus.

Shop för batteridrivna ljus i ljus butiker. De kan finnas på platser som varuhus och järnaffärer också. Den största urvalet är oftast tillgänglig online.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.